Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Eдно не ми е јасно видов некде printscreen у стил јувентус за новата сезона ке се подготвувава пример Цириџ тоес ке прави припреми досега не сум нашол опција да одберам каде ке идам на припреми или па самиот клуб да ми понуди нешто таквo што е работа :) играм со Lazio

Да не играш Classic Mode?

Брат ја го имав тој проблем бетер бев од тебе види што тренери имаш стави асистенот да ги води тренинзите и ако моралот ит е паднат гледај крени го некако али гледај тренирте под 4 звездички да не ти бидат

сите ми се пет ѕвезди и ко да имам играчка криза.

лиценца немаат :) Оливер Кан на времето се бунеше зашто го има на играва, па Јенс Мустерман го потпишуваа :p и Јапонија ја немаше до пред некоја верзија.

Дали некаде има објаснување зашто не сака да го има во игри? Се плаши да не му ја украдат душата? :pos:

Дали некаде има објаснување зашто не сака да го има во игри? Се плаши да не му ја украдат душата? :pos:
Хм, нешто проблем со image rights ваљда.

Нели имаше фикс за тие глупости со лиценците? Со бришење на некои фајлови од инсталациониот фолдер (data/db/1330/Inc/all)... Само проблем е шо треба после нова игра да почнеш за да биде ок се.
Пробал некој вака? Ме мрзи да почнувам од ново...

1011397_493165844085954_1883867149_n.jpg

:pos: :pos::pos::pos:

Shto PC(LapTop) performance bara 13kava za da se igra?

Еве со каква артиљерија располагам во нападот.

n3L5ruQ.jpg

yIYP9yz.jpg

BIKJGYW.jpg

wQQ9c8F.jpg

Некогаш ме фаќаат кризи и ми иде да потрошам милијарда на трансфери и клубот у банкрот да го однесам:D

Ја негде позади кажав дека на полусезона пак ќе се исповедам. Неоти на некој му е битно. Ај вака, медиумите го типуваат мојот клошарски тим Пирин Гоце Делчев, шо нема пари ни за патлиџани, и си игра со истиот состав од претходна сезона, значи, медиумите му типуваат на тимот дека ќе излезе од лигата. Ја при нов договор на директорите (мамата олигарска скржава) им реков дека ќе се бориме за опстанок, али тоа намерно го направив, пошто исто пари даваа и за другите опции, така да исто ми се фаќаше. Е ај сеа, изненаџење на годината. После 16 утакмици у зимска пауза Пирин ГД е второ место со два бода мањак од Литекс, за обезбеден опстанок не праиме муабет ја идам на титула бре! Без пораз на домашен терен само со еден Х, а на гости сум мизерија. Формација 4-2-3-1, со тапа голман, просек десен бек, два супер центархалфови, надам се дека ќе се уште подобри, супер лев бек, шо од преска почна да сере дека сака у поголем клуб, ама ја го залажа дека за максимум две години ќе играме у ЛЕ, двајца средина, оној подефанзивно настроенио е одличен, а поофанзивниот аргентински селчо е добар, ама на крај сезона ќе дигне парталите у Ланус, пошто на 6 месеци од договор бараше повише пари, а ја тоа неам, ама кој го ебе нека крше глава. Десно крило просек играч, чат-пат умее да направе некоја чудесија. Полушпиц одличен, ама и неговата замена не е за фрлање. Лево крило, одличен е. Напаѓачо ми е еден украинец шо го собрав за ич пари претходна сезона, и се покажа животиња, иако е повреден подолг период. Замените ми се ужас, повеќето се со моментална состојба рејтинг 2.5 или 2, а неколку има со потенцијал да врват до 4.
Има едно гревче шо ми игра лев бек со силина 1.5/4, кога сум добро расположен го пуштам да потрчка малку, и стално бара да иде на позајмица, а ја го залажувам дека мора да седе на клупа пошто ми е потребен заради повреди.
Ту би континјуд на крај сезона.

П.С.
Прашања за вас:
1. Дали е можно по било каков начин да се мести у играта, да спечалиме некоја паричка со мојот тим? Животна желба ми е да наместам прелаз 2 у 1 или 1 у 2, макар и виртуелно :)
2. Има ли некакви шанси да ме побара некој подобар клуб од подобра лига после оваа сезона, па макар завршил и на 5-6 место?

П.С.
Прашања за вас:
1. Дали е можно по било каков начин да се мести у играта, да спечалиме некоја паричка со мојот тим? Животна желба ми е да наместам прелаз 2 у 1 или 1 у 2, макар и виртуелно :)
2. Има ли некакви шанси да ме побара некој подобар клуб од подобра лига после оваа сезона, па макар завршил и на 5-6 место?
1. Парите ќе си дојдат ако играш добро, ќе почнат да те следат телевизии што автоматски значи пари од тоа, поготово коа ќе играш против појаки екипи. Нормално и пласман у повисока лига значи "Кеш бато кеш".

2. Зависи.. ако ти е е прва сезона и имаш наместено поранешно искуство под Professional player нема шанси да те бара некој. Ако си Professional или повисоко можеш да ризикуваш па да аплицираш негде, али тоа ќе значи отказ од клубот најверојатно и пак шансите се мали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom