Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Ја нема HRT3 и у Струмица, пробав и со Auto Search, џабе.

Инаку, шо се дешава со NAT GEO WILD... емисиите одат на EN, а рекламите на сосема друг јазик -_- Веќе неколку дена е така, и кај вас е исто?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.975
Поени од реакции
8.315
^
Немам Телекабел и никад не сум бил корисник пошо нема во Тетово ,ама ќе ти одговорам на прашањево со NAT GEO WILD
Тоа е така затоа што е некоја локализирана верзија на каналот (незнам на кој јазик е на Телекабел) ,види можеби може да се одбере превод на тој јазик на кој се и рекламите ,а можно е пробај и аудиозвукот да се менува .На Близу е со бугарски аудио звук т.е синхронизиран каналот :)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Од денес ја има ХРТ3 на 28-ми канал ко шо кажаа, ама исто така ја има и грчката ЕРТ шо не мораше да биди, нема ништо на неа шо ќе ти го привлечи вниманието да ја гледаш.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Од денес ја има ХРТ3 на 28-ми канал ко шо кажаа, ама исто така ја има и грчката ЕРТ шо не мораше да биди, нема ништо на неа шо ќе ти го привлечи вниманието да ја гледаш.
Би било подобро HRT2 да ја стават, ама сепак добро е што и 3-ката како нов канал ја има. Наскоро се отвара и HRT4 па можеби и таа ќе ја стават. :)

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Би било подобро HRT2 да ја стават, ама сепак добро е што и 3-ката како нов канал ја има. Наскоро се отвара и HRT4 па можеби и таа ќе ја стават. :)
На аналогно ја има или само дигитално?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.975
Поени од реакции
8.315
HRT4 ќе биде за вести и информативни емисии нешто како B92 INFO,24 вести,CNN,BBC NEWS ..

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И ХРТ 3 е многу досадна, подобро друга хрватска д ани ставеле, ама добрите како ХРТ 2, Нова и РТЛ не ни ги ставаат туку вакви некои.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
http://www.osn.com/
прв пат ја гледам телевизијава ваљда скоро ја ставиле ??
Иначе има 3 телевизии osn action osn sports i osn cinema и најавуваат ептен бомба филмови штета што нема превод...​

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Голема работа ставиле Хрт 3 и 4 ке стаеле...Ако стават нека стават Хрт 2 на овие шо ке гледаме незнам глупости.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
прв пат ја гледам телевизијава ваљда скоро ја ставиле ??​
Иначе има 3 телевизии osn action osn sports i osn cinema и најавуваат ептен бомба филмови штета што нема превод...​
OSN Movies е доста добро програма, слична како MBC... пукаат јаки филмови. Арапски ако не се лажам.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
M

Moon Child

Гостин
Јас сум многу револтирана од музичките програми. VH1 не ја ни вртам повеќе, шлакнале некоја си Полска :facepalm: Незнам зошто не ја стават регуларната VH1 или VH1 classic...ЕмТиВи веќе не ја ни рачунам за музичка програма.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Јас сум многу револтирана од музичките програми. VH1 не ја ни вртам повеќе, шлакнале некоја си Полска :facepalm: Незнам зошто не ја стават регуларната VH1 или VH1 classic...ЕмТиВи веќе не ја ни рачунам за музичка програма.
И на тие ли? :facepalm: Мене ме нервира што NAT GEO WILD е таква :/ т.е. се е исто, али рекламите се на некој си таму трет јазик. Катастрофа.

M

Moon Child

Гостин
Ништо, и Дискавери ја нема, едино Da Vinchi Learning ја гледам, History Channel и E! . Сето друго е срање, и на VH1 нон стоп се вртат едните те исти песни, некое ново комерцијално срање, а регуларната VH1 што ја има на Близу си држи до некој стандард колку-толку. Немаат ни страна на Фб да се пожалам :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom