Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А ги укинуваат National geogrаphic, Wild и 24 Kitchen. За последнава ми е само жал, сигурно најмногу се гледа таа од кабловските телевизии

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Е од каде баш оваа последнава испадна најгледана?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Се известуваат сите корисници на услугите на ТЕЛЕКАБЕЛ, дека од 01.01.2013 ќе има измени во аналогниот програмски пакет, односно каналите National Geographic, Nat Geo WILD и 24 Kitchen ќе бидат заменети со Discovery Channel, Animal Planet и Travel & Living, а OSN Sport 4 ќе биде заменет со каналот Sport KLUB PRIME.
ЗОШТО!? ЗОШТО!? ЗОШТО!?

Најмака ми е за NAT GEO и NAT GEO WILD, 24 часа ми беа пуштени :( ... барем на дигиталката да ги стават :/

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
А ги укинуваат National geogrаphic, Wild и 24 Kitchen. За последнава ми е само жал, сигурно најмногу се гледа таа од кабловските телевизии

стварно штета за национална географија :(

Член од
14 октомври 2012
Мислења
14
Поени од реакции
1
Супер што додадоа нови канали особено ТЛ , ама не требаше да ги укинат другиве барем не kitchen24 , вака испага нема нови канали само замена на старите каналите со други .

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
ЗОШТО!? ЗОШТО!? ЗОШТО!?

Најмака ми е за NAT GEO и NAT GEO WILD, 24 часа ми беа пуштени :( ... барем на дигиталката да ги стават :/
ЗАТОА!? ЗАТОА!? ЗАТОА!?
Си работат тие како си сакаат. Ај пробај со ова, таму кај стрелката е адресата:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
И јас речиси по цел ден гледам само NGC, ајде веројатно ке се навикнам и на Discovery иако мислам дека NGC е далеку подобра. Сепак браво за SK Prime

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
ЈАНУАР– месец на дигиталната ера

Почитувани,
Ве известуваме дека од 01.01.2013 година започнува кампањата „ЈАНУАР – месец на дигиталната ера“. Кампањата се однесува на поволности за купување на ПОЛОВЕН дигитален ресивер.
Услови за добивање на ресивер:
  • НОВ КОРИСНИК кој ќе вклучи ктв и уште една услуга (интернет или телефонија) добива ресивер по цена од 500 денари.
  • Стар корисник на ктв кој ќе вклучи уште една нова услуга (интернет, телефонија или двете) исто така може да купи ресивер за цена од 500 денари.
  • За старите корисници цената за дигиталниот ресивер изнесува 1.300 ден. Со купување на еден ресивер добивате уште еден гратис. Значи со еден купен ресивер за цена од 1300.00 денари добивате два.
  • Новите корисници наместо три месеца однапред кои ги плаќаат при приклучувањето за да добијат модем на реверс, со оваа акција имаат можност да платат два месеци однапред и да го платат ресиверот 500 ден. како не би имале голем трошок при вклучувањето.
  • Нов корисник кој сака да вклучи само ктв, може да купи ресивер по цена од 1.300 ден. а да добие плус еден ресивер гратис. Што значи за него не важи понудата ресивер за 500 ден.
РЕСИВЕР за 500 ден. добиваат само тие што земаат дополнителна услуга (интернет или телефонија).
Секој корисник има право само еднаш да ја искористи оваа понуда.
Ресиверите се половни, репарирани, спакувани и со нови далечински управувачи. За ресиверите даваме гаранција 6 месеци.
Понудата важи до 31.01.2012 година.

ceasar

надеж, страв и алчност
Член од
2 април 2009
Мислења
1.133
Поени од реакции
574
Stvarno ako veke kratea kanali podobroa toa da bea nekoi od muzickite ili filmskite, zatoa sto denes poveke to siminjaat sami filmovi i slusaat muzika na youtube, a nat geo wild i 24kitchen se navistina top kanali trebase samo da gi dodadete novite kanali, i ke imavte profi ponuda najdobra a vaka edinstveno sk prime sto vi e plus inaku se vrtite vo krug

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Кога видов на инфо каналот на Телекабел дека ќе има новини во програмската содржина, фино лепо им пратив e-mail во кој најљубезно ги замолив да не ги менуваат каналите 24 Kitchen и National Geographic, а воедно ги пофалив за Sportklub Prime. Ама, по редот на нештата, гарант мојот e-mail бил инстантно избришан од inbox-от.
Значи, уместо да ги заменат оние глупавине канали кај што даваат филмови од пред дедо Ное и кај што пуштаат глупи шабански песни они ги мењаат каналите што скоро сите од нас ги гледаме. :facepalm:
Сега ко будала ќе треба да гледам National Geographic и 24 Kitchen на stream, уместо ко чоек да си седнам пред ТВ и да си уживам во документарци и откачени кувари како Jamie Oliver и Rudolf.
Највише од све ќе ми фали Anthony Bourdain со No Reservations.

(n) за Телекабел.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Човек да не може да седни на раат да си гледа документарци, повеќе ги нема NAT GEO и NAT GEO WILD :(

Kajgana Shop

На врв Bottom