- Член од
- 23 февруари 2012
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 214
ne bas 100 ama vo 10 godini 4 imase !!!ти 100 години да не имаш
ne bas 100 ama vo 10 godini 4 imase !!!ти 100 години да не имаш
...Единствениот заклучок кој можев да го извлечам од сите статии кои ги имам прочитано до сега е дека НЕШТО ќе се случи таа, 2012 година. Што, не знам, ама едвај чекам да дознаам...
Тоа само покажува една доста чудна појава, а тоа е необјаснивиот интерес на човековиот род за апокалични сценарија, масовни катастрофи, уништување на планетава, инвазија од вонземјани итн. Од секогаш сум се прашувал зошто овие теми ни се толку привлечни и популарни.ne bas 100 ama vo 10 godini 4 imase !!!
Да бе гледам и на мојов почна да снежи.Почнува .На повисоките места врнежи од снег.
Toa e. Некаде идат Бон Џови, РХЦП, у2 и слични, а кај нас идат од сортата на горенаведениот.21 декември , некој стравуваат за крај на свет други го слават вечерашното присуство на царот Аца Лукас во метрополис. #аххтаамојачудесназемјамакедонија
Мене уште во Октомври ми замрзна, ти си бил на пониско ниво.Да бе гледам и на мојов почна да снежи.
Имаше кој да го грее иначе курбан ќе беше работата.Мене уште во Октомври ми замрзна, ти си бил на пониско ниво.
епа лесно ти е тебе, си начекал вулкани, ерупција... јас налетав на некоја шума, ама реков остави нека замрзнит, ама на несечени не одам.Имаше кој да го грее иначе курбан ќе беше работата.