21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Дневникот на Чак Норис
22.12.2012 :
Многу сум осамен, никаде нема никој, секаде е пусто....

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
21 декември , некој стравуваат за крај на свет други го слават вечерашното присуство на царот Аца Лукас во метрополис. #аххтаамојачудесназемјамакедонија

3

321456

Гостин
Ете сега откако дојде 21 декемви и не се појави никава планета, ниту се сменија половте на Земјата, ако сакате да се насмеете малку, почете да читате од почетокот на темава.

од 25 декември 2005
...Единствениот заклучок кој можев да го извлечам од сите статии кои ги имам прочитано до сега е дека НЕШТО ќе се случи таа, 2012 година. Што, не знам, ама едвај чекам да дознаам...

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
ne bas 100 ama vo 10 godini 4 imase !!!
Тоа само покажува една доста чудна појава, а тоа е необјаснивиот интерес на човековиот род за апокалични сценарија, масовни катастрофи, уништување на планетава, инвазија од вонземјани итн. Од секогаш сум се прашувал зошто овие теми ни се толку привлечни и популарни.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Ете така си поминува и 21 (почеток на зимата патем) куче лае пред маало слушам во овие моменти...само едно ќе речам...Господ за сите има план и да си стоиме строго на тоа...а сега ви посакувам пријатно здравје, мир, спокојство...и да споделам едно клипче...можеби некој ги гледал овие епизоди...можеби не.. како и да е...:)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.667
Поени од реакции
17.558
Што би рекол Сотка Пискулот : ' Ии Жив сум луѓе жив сум '

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Се прашувам како ли се чувствуваат моментално оние кои со години се спремаа за крајот на светот.Намирници оружја скривалишта.И сите тие залудно потрошени пари кој ке им ги врати?Никој.Ајде сега нека се лупаат во гради и нека се тапшаат по рамо дека ке има нов датум...За утеха де.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
21 декември , некој стравуваат за крај на свет други го слават вечерашното присуство на царот Аца Лукас во метрополис. #аххтаамојачудесназемјамакедонија
Toa e. Некаде идат Бон Џови, РХЦП, у2 и слични, а кај нас идат од сортата на горенаведениот.
Со чесни исклучоци на Дилан и пред неколку години на Deep Purple и WhiteSnake.
За другите жанрови не се замарам ич :D

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Имаше кој да го грее иначе курбан ќе беше работата.:D
епа лесно ти е тебе, си начекал вулкани, ерупција... јас налетав на некоја шума, ама реков остави нека замрзнит, ама на несечени не одам.
Убо вака темава шо се вика Полова инвазија... да си ги кажиме деталите во врска со половиве органи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom