Може.утре едно вакво... за да се продужи традицијата![]()
![]()
Следното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?Сега си идам од на сваба (не дека се фалам друг ми е муабетот) кога невестата го фрлаше бидермаерот помислив: ШТО БИ БИЛ КОГА РОРИ ДЕЛАП БИ ГО ФРЛИЛ БИДЕРМАЕРОТ?
![]()
![]()
Сигурно би летнал до Британија Стадионот![]()
Хахахха, статива си напраен, ама, а ????Сега си идам од на сваба (не дека се фалам друг ми е муабетот) кога невестата го фрлаше бидермаерот помислив: ШТО БИ БИЛ КОГА РОРИ ДЕЛАП БИ ГО ФРЛИЛ БИДЕРМАЕРОТ?
![]()
![]()
Сигурно би летнал до Британија Стадионот![]()
Ауууууууууууууууууу ВРВ !!Следното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?![]()
хахахахахахаах, не се секирај прво го видов тоа па после ми текна на ДелапСледното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?![]()
Бев, се раздени сега, сега гаснам пожар од мене понабрзина оти ќе почни ова дербивоХахахха, статива си напраен, ама, а ????
Ме расплака....„Луѓе одеа во колони, не им сметаше ветрот септемвриски. И тој викенд есенски, имаше Премиер лига, стадионите беа до врв полни.
И јас бев таму а не ми беше јасно зошто некои плачат, па си викам: абе, можам да се протнам џабе, ќе седнам негде и ќе навивам.
Поминав покрај еден редар, а тој ми вика: пријателе, шибај, слободен си, денес никој не те чепка. Заминав, седнав таму на север во гужвата, слушнав скандирање на широките маси:
Денес ни отиде Хески
Денес ни отиде Хески
Премиерлига викенд а ни го нема Хески
Премиерлига викенд а ни го нема Хески...
Дур траешпе утакмицата, слушав луѓе експерти за Премиер лига, велат: Ееее Хески, опасен беше, ги полнеше Французи, Шпанци, Германци... а сега ни замина далеку, тешко е да се замисли фудбалот без него бре..
Заврши утакмицата 1:1 ама на никого не му беше гајле,
навивачките знамиња на пола копје, веќе го нема дебелиот Хески
И тогаш, се израдува и изненади публиката бројна,
Се појави Хески
мафта на сите страни отпоздравува и вика:
Мене ќе ме нема, ама има уште многу добри утакмици!
Излегувавме сите од стадион, гужва се створи,
пак се слушна скандирање на широката маса:
Сите во напад! Сите во напад!
Еден е ХЕСКИ!
Сите во напад! Сите во напад!
Еден е ХЕСКИ!
Неделата, кога ни замина Хески
Неделата, кога ни замина Хески
Викендот...кога ни замина ХЕСКИ!“
Лани Сити го победи Арсенал со 1:0 гзларски извадија гз.Мое мислење за утакмициве денеска:
Сити ќе се мачи со Арсенал (ја открив Америка) предност има Сити нормално пошто играат дома и имаат подобар состав ама лани Арсенал со полош тим од овој денеска ги победија така да се е можно. Ај да речеме Х2.
Ливерпул-Јунајтед. Стварно е време да тепа Ливерпул.Ова е најдобро време кога да победи Ливерпул.Ако не победат денеска не би ме изненадило под 10то место да завршат.
Мое мислење 1 освен ако Јунајтед не стигне до израмнување во последни минути. Исто така (ГГ)3+ ќе биде мечов а може да падне пенал,црвен нешто.
ЊуКасл-Норвич и Тотнем-КПР никој нема да ги гледа (освен навивачи на ЊуКасл и Тотенхем). ЊуКасл и Тотнем би требало да победат.