Може.утре едно вакво... за да се продужи традицијата
Следното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?Сега си идам од на сваба (не дека се фалам друг ми е муабетот ) кога невестата го фрлаше бидермаерот помислив: ШТО БИ БИЛ КОГА РОРИ ДЕЛАП БИ ГО ФРЛИЛ БИДЕРМАЕРОТ?
Сигурно би летнал до Британија Стадионот
Хахахха, статива си напраен, ама, а ????Сега си идам од на сваба (не дека се фалам друг ми е муабетот ) кога невестата го фрлаше бидермаерот помислив: ШТО БИ БИЛ КОГА РОРИ ДЕЛАП БИ ГО ФРЛИЛ БИДЕРМАЕРОТ?
Сигурно би летнал до Британија Стадионот
Ауууууууууууууууууу ВРВ !!Следното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?
хахахахахахаах, не се секирај прво го видов тоа па после ми текна на ДелапСледното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?
Бев, се раздени сега, сега гаснам пожар од мене понабрзина оти ќе почни ова дербивоХахахха, статива си напраен, ама, а ????
Ме расплака....„Луѓе одеа во колони, не им сметаше ветрот септемвриски. И тој викенд есенски, имаше Премиер лига, стадионите беа до врв полни.
И јас бев таму а не ми беше јасно зошто некои плачат, па си викам: абе, можам да се протнам џабе, ќе седнам негде и ќе навивам.
Поминав покрај еден редар, а тој ми вика: пријателе, шибај, слободен си, денес никој не те чепка. Заминав, седнав таму на север во гужвата, слушнав скандирање на широките маси:
Денес ни отиде Хески
Денес ни отиде Хески
Премиерлига викенд а ни го нема Хески
Премиерлига викенд а ни го нема Хески...
Дур траешпе утакмицата, слушав луѓе експерти за Премиер лига, велат: Ееее Хески, опасен беше, ги полнеше Французи, Шпанци, Германци... а сега ни замина далеку, тешко е да се замисли фудбалот без него бре..
Заврши утакмицата 1:1 ама на никого не му беше гајле,
навивачките знамиња на пола копје, веќе го нема дебелиот Хески
И тогаш, се израдува и изненади публиката бројна,
Се појави Хески
мафта на сите страни отпоздравува и вика:
Мене ќе ме нема, ама има уште многу добри утакмици!
Излегувавме сите од стадион, гужва се створи,
пак се слушна скандирање на широката маса:
Сите во напад! Сите во напад!
Еден е ХЕСКИ!
Сите во напад! Сите во напад!
Еден е ХЕСКИ!
Неделата, кога ни замина Хески
Неделата, кога ни замина Хески
Викендот...кога ни замина ХЕСКИ!“
Лани Сити го победи Арсенал со 1:0 гзларски извадија гз.Мое мислење за утакмициве денеска:
Сити ќе се мачи со Арсенал (ја открив Америка) предност има Сити нормално пошто играат дома и имаат подобар состав ама лани Арсенал со полош тим од овој денеска ги победија така да се е можно. Ај да речеме Х2.
Ливерпул-Јунајтед. Стварно е време да тепа Ливерпул.Ова е најдобро време кога да победи Ливерпул.Ако не победат денеска не би ме изненадило под 10то место да завршат.
Мое мислење 1 освен ако Јунајтед не стигне до израмнување во последни минути. Исто така (ГГ)3+ ќе биде мечов а може да падне пенал,црвен нешто.
ЊуКасл-Норвич и Тотнем-КПР никој нема да ги гледа (освен навивачи на ЊуКасл и Тотенхем). ЊуКасл и Тотнем би требало да победат.