Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ги нема навијачите на Манчестер и на нив им е јасно колку е саат. ова е срамота, ја погребаа премиер лига. На Ферги и Хелси парите на хемотерапии за деца да им идат.
Ги нема навијачите зашто и со 10 играчи, од кои пола не се ни над 22 години го надиграа наводно големиот Манчестер. Нека ви биде јасно, манчестер иде доле а кога ке биде доле има на сите маста да ви ја извадам. Срамота и ништо повече.

Шелви иде со една нога а другиво иде со две, топката не е кај никој, како е тоа црвен картон мамата. Тоа на Ван перси беше класичен старт со две нозе и му дава жолт. Чист како солза пенал не суди за Ливерпул а суди смешка од пенал за Манчестер.

На секој кој ке земе да го брани Манчестер и ова шо се дешаваше денеска да му се ффати секоја ебана клетва шо сум ја кажал у живот.
Толку од мене.!.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Уште Арсенал да ги тепа нафташиве и доста е за денеска :pos:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ги нема навијачите на Манчестер и на нив им е јасно колку е саат. ова е срамота, ја погребаа премиер лига. На Ферги и Хелси парите на хемотерапии за деца да им идат.
Ги нема навијачите зашто и со 10 играчи, од кои пола не се ни над 22 години го надиграа наводно големиот Манчестер. Нека ви биде јасно, манчестер иде доле а кога ке биде доле има на сите маста да ви ја извадам. Срамота и ништо повече.

Шелви иде со една нога а другиво иде со две, топката не е кај никој, како е тоа црвен картон мамата. Тоа на Ван перси беше класичен старт со две нозе и му дава жолт. Чист како солза пенал не суди за Ливерпул а суди смешка од пенал за Манчестер.

На секој кој ке земе да го брани Манчестер и ова шо се дешаваше денеска да му се ффати секоја ебана клетва шо сум ја кажал у живот.
Толку од мене.!.
Што треба, уште да ве провоцираме и да ве гледаме како плачете?
Ако плачете нема да се врати натпреварот, пак резултатот ист ќе си остане!
Манчестер дека се послаби или поневоиграни од пред сезона две тоа е точно, затоа играат слабо!
А твој ливерпул да игра вака на секој натревар, нема да се 20 место, ќе беа погоре:unsure:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Што треба, уште да ве провоцираме и да ве гледаме како плачете?
Ако плачете нема да се врати натпреварот, пак резултатот ист ќе си остане!
Манчестер дека се послаби или поневоиграни од пред сезона две тоа е точно, затоа играат слабо!
А твој ливерпул да игра вака на секој натревар, нема да се 20 место, ќе беа погоре:unsure:
Твој Манчестер да ги нема судиите ке се на исто место. Бар ти си коректен навијач, гледај ги сликите искачаат една по една, прво црвениот на Јонјо види кој иде со две нозе, па после види го стартот над суарез и на крај пеналот над Валенсија.
Искрено кажувам, јас не плачам...мене ми е жал зашо го погребаа фудбалот денеска. Класика грабе и платен судија...класика!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom