Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 18.203
Си слушнал ти некогаш за пониско/повисоко на позиционирање на камерата за ТВ пренос??Аууу колку добри играчи играат на Стемфорд вечерва Само она што му фали на Јуве и ќе му фали за да стигне подалеку во ЛШ е класа напаѓач. Не можи бе со Вучинич и џуџено Џовинко против ѕверови како Луиз, Тери и тие од останатие екипи со кои ќе играат. Ама само како ме нервира тоа малото теренче на Челзи то е чудо едно. Како Арсенал на времето.... срамота е бе...толку богат газда, сега и европски првак, игра во кутивче...ми се чини дека ако судијава исклучи по еден играч, ќе има многу повеќе простор за игра Инаку Оскарчено ептен ме потсеќа на Кака, плукнат на него
Ама како се исилија сите на Лил (1.40) и Брага (1.50) во темата Тип на денот Моментална вкупна гол разлика 0-5
Абе јас сум чул ама дали камерманите од Челзи слушнале?Си слушнал ти некогаш за пониско/повисоко на позиционирање на камерата за ТВ пренос??
И Челзи сакаа да го зголемат капацитетот на СБ само што локалните жители бараа премногу пари за становите (со истите пари повеке се исплати да се гради новв стадион)
Многу слично лифче имам, само се поебав многу со Брага...Камерата ми цркна, ама мислам дека е доволно...
Прегледај го приврзокот 49307
Која правда?Правдата е задоволена за Галатасарај
Муслера на фантази!Правдата е задоволена за Галатасарај
Пенал да не беше тоа случајно?Која правда?