Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Абе и да го бришат, ќе има доказ у оваа темаНема шо да се вадам, ме лизна, си признавам, само биди си реален
Абе и да го бришат, ќе има доказ у оваа темаНема шо да се вадам, ме лизна, си признавам, само биди си реален
Ја ако сакав одма ќе го избришев, ама не сум гејАбе и да го бришат, ќе има доказ у оваа тема
Сам на своите постови се смееш?
Покажете што умеете. Имате сопствен видео запис или анимација со кој се гордеете ? Без разлика дали сте про или аматер, ако сте љубител на филмската уметност и видеото, споделете ги вашите креации тука. Пожелно е видеата да бидат закачени на YouTube или Vimeo.
Watch out we got a badass over here.jpgВеќе имаше ваква слична тема, провери!
Не знае дека со оган си играWatch out we got a badass over here.jpg
А добро, треба во позадина да пуштам класична музика, да отворам вино и да измедитирам едно 100 пати, да се облечам во балски фустан и да запалам свеќи, да изгасам светло за демек свечено да го гледам сето ова?
Ако не примети, се зезав цело време, се убив од ставање смајлиња, затоа што смешно ми е што се прави панаѓур и циркус од ваква работа.
Нека се соберат историчари, нека го анализираат пакетот и нека објават што нашле, а не тука балети и панаѓури да гледам. Во суштина посмешно ми е целото ова потресување и ќе се зезам колку што ми е мерак.
Како реагираш ко човече ти пред 100 години да си го оставил пакетот во аманет.
како мене ама машко
ДА бидејќи ми згрешил
од 15-17cm ok e
не ми годи баш,морам да ги анализирам тогаш,ме нервира.сакам оригиналност,спонтаност.
сум идела со помлад од мене 4 години.се зачудив колку назадни сфаќања има,а млад
обезбедување униформа
најкратка врска 5 дена ми беше.идиот,смислуваше лаги,ама не му успеа со мене.
возам точак,или идам на пливање.
абе задно седиште поише од предно,зависи и од партнерот.некад е боље у кола некад у кревет,поише фактори се у игра
си флертувам бе ми се може
Не не, никако. Ни Сандерленд не го бараше, случајно го потпишаа. Давал автограми Џонсон, и случајно се потпишал на договор за да игра во Сандерленд.
Која и да е мојата политика, би била подобра од политиката на велемајсторот.
Очигледно.
Треба да се отвори тема Топ 100 ретардирани постови на КајганаНе знаев дали да ги ставам во топ 100 ретардирани ( ама не се фб ) или овде се решив овде да ги ставам иако повеќе се ретардирани отколку смешни ( исто како 99% од сите мислења на членов) Прво се изнасмеав после се почуствував лошо поради тоаа што се смеев не е убаво да се потсмеваш на лица со
Морав и овде
Единствено од Шкендија имам почит за новиот тренер. Не се заборава тоа што го направи за Вардар и Македонија, за секој кој ги следел работите тие години, без обзир на политиката, наша фудбалска легенда е Аце Шакири !!!
И пазете каков стручен одговор следуваШто се смееш бе, кога цел Градски скандираше Аце Шаќири ти уште во муда на татко ти си бил...
Го избришал постот, ама успеав да го копирам претходноNe cel gradski tuku i cela Makedonija ako skandira nemoze da go promeni imeto na Artim Shaqiri.
Inace ova od vas ne e nesto novo, ama Artim ima identitet za razlika od nekoj drug
Што ти текна вака есеј да пишеш?ИМАШ МНОГУ КОМПЛЕКСИ,АМА ГЛЕДАМ СТРАДАШ И ОД НЕИЗЛЕЧИВА БОЛЕСТ.МАНИ МИ СЕ
дека ти многу сакаш да читаш,затоаШто ти текна вака есеј да пишеш?
Damn woman, you just did it againдека ти многу сакаш да читаш,затоа