Пост на кој сте се изнасмеале

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
:vozbud::pos::свиркам:
Леле, ама се напаливте!!! :facepalm: Сте имале секс до сега???
Отвори си тема у „љубов и секс“ дека си невин.
Тема не сакам да отворам, ама тебе би те отворил..:pos:
@Hip.Hop_MKD
izbachen iz Jasenovac zbog nediscipline :D
Друже командире ни си ме разумео, мислев да отворам профилот зошто и е заклучен. :pos:
HITCH
Кајгана форум - Грешка
Прегледот на профилот на овој корисник е ограничен со прилагодувањата за приватност.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Цела тема е со од Let3 цитати. Дај админот нека ја прекрсти...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Во второ полувреме при еден обид за интервенција голманот на Работнички Манчевски се удри во статитавата и мораше да заврши во болница.Поради тоа имаше подолг прекин и имаше 8 минути судиско продолжение.
Колку ни е ѕверска лигава :pos:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Јас сум верник, муслиман и многу подобро од тебе ги знам обврските. Вистина е дека можеш и дома да се клањаш, но ако идеш во џамија, 27 пати повеќе награда од Бога.
Но тоа не е се! Клањај се во петок и освои вредни награди од бога: летување во Палестина за двајца шахиди и 72 хурии! Кликни на оваа промотивна понуда и ќе добиеш Калаш со две резервни рамки. Најсреќниот од вас ќе добие Калаш со потпис на Ал Завакири на кундакот! Кликни го копчето на елекот со ТНТ и освој ги овие вредни награди сега!
:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
http://forum.kajgana.com/threads/Форматирање-на-Виндовс-7.62971/
Темава, конфљуктор за секое дете :pos: а баш свакав да му пишам кога ја отвори да му помогнaм ама ќе требаше после да му ја треснам главатa од монитор. :facepalm:
цар е нема што:pos: Али сваќа детето кога ќе му објасниш убаво:D

Kajgana Shop

На врв Bottom