Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
10-ина cm пониска од мене, со долга коса еве било која боја нека ама виткана да е мада најмалку сакам плавуши, а најмногу темно црвени.Со витко тело да се знај дека е девојка, а не баба ми :pos: и секако нормални човечки карактеристики. А...и да знае да готви, така поубаво не е лошо, али и да не знај толку јас знам па ќе ја научам :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Плавуша (може и со смеѓ корен), јака конституција (не сакам нежни типки), тело песочен часовник, бујни гради и јак карактер :). Стално скоцкана и си пази на линија и изглед макар и после 10 години брак :).

Не ми е гајле ако прави скандаличиња или драми повремено само да не ми се качува мене на глава нон стоп (малку и одмор да имам :D) и да ме сака. Другото мање више не ми е толку битно.

И кога е лута да каже што и е а не јас да морам да и читам мисли :).

Готвење, перење, пеглање не ми се битни само да сака деца, тоа мора :).

Уште и да вежба нешто и да ја бива за финансии би било идеално ;).

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Смешно не смешно, не е битно, битно е дека јас знам на што мислам и знам како да го препознаам;)
Не се лути одма, се зезав, многу добро те разбирам на што мислиш но само се зезав:)

Член од
20 октомври 2011
Мислења
59
Поени од реакции
18
тело ластико, слатка насмевка, харизматична

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Па вака сеа .... да биде височка , да има атлетско градено тело , да има бујни гради , стегната задница . По можност да биде плава али и добри брунети се прифаќаат . И да има светло зелено-кафеави очи (y)

Д

Данлош Чехонте

Гостин
Пуничка, плава, големи гради и гз, убави долги нозе. Сето тоа го има мојта :)

Член од
26 јуни 2012
Мислења
105
Поени од реакции
193
Обично ме привлекуваат високи и силни машки.Е сега под тоа силни не викам дека мора да биде набилдан него малце буцкаст.Не ме привлекуваат коски и кожа.Боље да има вишок неколку килца.Тоа е тоа што се однесува на изгледот.Мада не ми е толку битен изгледот колку што е битен карактерот.Значи пред се да знае да ме сослуша,да ме насмее и да има разбирање.Потоа темпераментен,интелигентен и секако да ме сака.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Обично ме привлекуваат високи и силни машки.Е сега под тоа силни не викам дека мора да биде набилдан него малце буцкаст.Не ме привлекуваат коски и кожа.Боље да има вишок неколку килца.Тоа е тоа што се однесува на изгледот.Мада не ми е толку битен изгледот колку што е битен карактерот.Значи пред се да знае да ме сослуша,да ме насмее и да има разбирање.Потоа темпераментен,интелигентен и секако да ме сака.
Бејбе,ја сум вистинскиот за тебе. <3 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom