Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Покажете што умеете. Имате сопствен видео запис или анимација со кој се гордеете ? Без разлика дали сте про или аматер, ако сте љубител на филмската уметност и видеото, споделете ги вашите креации тука. Пожелно е видеата да бидат закачени на YouTube или Vimeo.
Веќе имаше ваква слична тема, провери!
Watch out we got a badass over here.jpg

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
А добро, треба во позадина да пуштам класична музика, да отворам вино и да измедитирам едно 100 пати, да се облечам во балски фустан и да запалам свеќи, да изгасам светло за демек свечено да го гледам сето ова?
Ако не примети, се зезав цело време, се убив од ставање смајлиња, затоа што смешно ми е што се прави панаѓур и циркус од ваква работа.
Нека се соберат историчари, нека го анализираат пакетот и нека објават што нашле, а не тука балети и панаѓури да гледам. Во суштина посмешно ми е целото ова потресување и ќе се зезам колку што ми е мерак.
Како реагираш ко човече ти пред 100 години да си го оставил пакетот во аманет.
:pos:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не знаев дали да ги ставам во топ 100 ретардирани ( ама не се фб ) или овде се решив овде да ги ставам иако повеќе се ретардирани отколку смешни ( исто како 99% од сите мислења на членов) Прво се изнасмеав после се почуствував лошо поради тоаа што се смеев :( не е убаво да се потсмеваш на лица со

како мене ама машко ;)
ДА бидејќи ми згрешил
не ми годи баш,морам да ги анализирам тогаш,ме нервира.сакам оригиналност,спонтаност.
сум идела со помлад од мене 4 години.се зачудив колку назадни сфаќања има,а млад
обезбедување униформа :)
најкратка врска 5 дена ми беше.идиот,смислуваше лаги,ама не му успеа со мене.
возам точак,или идам на пливање.
абе задно седиште поише од предно,зависи и од партнерот.некад е боље у кола некад у кревет,поише фактори се у игра ;)
си флертувам бе ми се може ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.824
Морав и овде

Не не, никако. Ни Сандерленд не го бараше, случајно го потпишаа. Давал автограми Џонсон, и случајно се потпишал на договор за да игра во Сандерленд.

Која и да е мојата политика, би била подобра од политиката на велемајсторот.

Очигледно.
:pos::pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Не знаев дали да ги ставам во топ 100 ретардирани ( ама не се фб ) или овде се решив овде да ги ставам иако повеќе се ретардирани отколку смешни ( исто како 99% од сите мислења на членов) Прво се изнасмеав после се почуствував лошо поради тоаа што се смеев :( не е убаво да се потсмеваш на лица со
Треба да се отвори тема Топ 100 ретардирани постови на Кајгана :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.825
Муабетот од претходно:
Единствено од Шкендија имам почит за новиот тренер. Не се заборава тоа што го направи за Вардар и Македонија, за секој кој ги следел работите тие години, без обзир на политиката, наша фудбалска легенда е Аце Шакири !!! :)
Што се смееш бе, кога цел Градски скандираше Аце Шаќири ти уште во муда на татко ти си бил... :icon_mrgr:
И пазете каков стручен одговор следува :pos::pos::pos:
Ne cel gradski tuku i cela Makedonija ako skandira nemoze da go promeni imeto na Artim Shaqiri.
Inace ova od vas ne e nesto novo, ama Artim ima identitet za razlika od nekoj drug
Го избришал постот, ама успеав да го копирам претходно :D

Kajgana Shop

На врв Bottom