Пост на кој сте се изнасмеале

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.809
Кога двајца шабани ќе се сретнат на некоја тема .....................неизбежно е ова:

Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Тој некој познат МКД скаузер да не е? :)
Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub :нинџ:

:D Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него :)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Прво - Тие што ставаат слика без линк мислам дека треба да бидат банирани. Дајте некој модератор манијак на темава да ни помага при ваквите случаи. Или пак да с едоговориме кој стави слики без контакт сите да му пцуеме по пп или да го пријавиме :sneaky:
Второ - ако сакаат жените на форумов нека си отворат посебна тема. Овде не сакам да гледам буљаши туку само цуци
Трето - баш кога ме банираа најдовте да ставате слики да ** **** *******. Море одете упм. До 10та страна заглавив. Има уште фуфи за аднување за аднување за аднување........Толку многу се насобрале на овие последни 10 страни што кога ќе ми помини банот - пак ќе ме банираат од претерано аднување (n)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 16:27 ---
Сега броев уште 18 имам за аднување :tapp:
Пак бан ќе добијам :facepalm:
:icon_lol:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
40 км/час е 11,11 метри во секунда. Болд при рушењето на светскиот рекорд достигнал максимална брзина од негде 44 км/час. Сигурен си дека не беше качен на скутер кога ја измери брзинава?
:pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Имам дома една али не е стартна дизел е ако сакаш ќе ти ја продаам. 125 коња чипувана на 155... Abs+Servo+AC/KLIMA+ Има електрика на сончев покрив...:pos::pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Имам дома една али не е стартна дизел е ако сакаш ќе ти ја продаам. 125 коња чипувана на 155... Abs+Servo+AC/KLIMA+ Има електрика на сончев покрив...:pos::pos::pos:
Без cruise control ништо не правиме :ROFLMAO:

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Пер, шо има везе дали е црн, дали е бел, дали е жолт. Дисплеј си е дисплеј, без разлика на бојата. Да не бидеме расисти сеа за без везе. Вака беше и со Еурокремот, коа сите се тепаа белото да го јадат само...
Мислам дека наведив дека ништо не се гледа
Не се изнасмеав кој знај колку али овој па, овој па... го сватил за озбилно де :pos: :pos: :pos:

http://forum.kajgana.com/threads/Црн-дисплеј-на-лаптоп-што-е-проблемот.62591/page-2#post-5201080

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
За магарето бре муле едно.
:pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 1 август 2012 во 00:16 ---
Анчо е човек во години и ние, помладите, не секогаш можеме да го разбереме што сака да каже. Тоа не значи дека лупа глупости и дека трола, туку дека користи работи кои нему му се интересни и, најверојатно, му се чинат поврзани со темите. Не дека сакам да го дешифрирам, ама овој пост му се однесува на магарето, кое му наликувало на оние магариња опишани во делото на Стале Попов. Односно, дека и во Колумбија ете има нешто кое нему му наликува на Мариово.
како точно му одговори - прав погодок
па сите 10 први одговори се за со врска со магарето па и мојот,
и што е тука што не се разбира.
Сега ја открив - отворив темава. Добра е.
Само што јас се уште незнам вакви работи(да преврлам постови,или да означувам лица со мајмунче во црвено и многу други работи.
А инаку и јас многу сум се изнасмеал на некој постови
посебно на Лет-3,кога изрази желба да ја гушне Леандра.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Незнам кој беше кога направи тема под име: Проблем со конпјутерот.
Текстот беше нешто како: Кога пробувам да уклучам кантер конпјутерот не ми дава ништо.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Не знам кај прочитав, ама Anco е новиот Let 3
искуство внучко-животно искуство,школо не треба,
ЖИВОТОТ Е ШКОЛО
(А каде тоа си го прочитал,дај присети се и кажи,Лет-3 и мене ми е интересен,како да е некој дипломиран критичар-карикатурист со зборови,хуморист во душа којзнае и да те насмее)
Јас на млади години праќав во Остен,некои текстови и за чудо сите што ги праќав искачаа-пази и тогаш70-80 г. им било интересно)

S

Shaman

Гостин
Еве дел од едно писмо од едно скопјанче.

Здраво тато и мамо....јас сум добар, се чуствувам како дома, ама не урната дома...овде добро не примија... Како се животните во зоолошка градина,како е мајмунот Мики..“

Родителите му одговориле:

„ ...мораме да те разжалостиме, но мајмунот Мики настрада. За време на земјотресот преградниот ѕид се урнал и мајмунот се нашол во шепите на пумата која го изела..“

прочитајте повеќе за земјотресот во наредните 2 години во темата Скопје„63 год.
lele kolke se smeam, lele bolna rabota !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom