Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Tropical Heat ја имаат давано мал милион пати така да не би ме изненадило и дедо ми да израснал со серијата
Tropical Heat ја имаат давано мал милион пати така да не би ме изненадило и дедо ми да израснал со серијата
Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Тој некој познат МКД скаузер да не е?
Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub
Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него
Прво - Тие што ставаат слика без линк мислам дека треба да бидат банирани. Дајте некој модератор манијак на темава да ни помага при ваквите случаи. Или пак да с едоговориме кој стави слики без контакт сите да му пцуеме по пп или да го пријавиме
Второ - ако сакаат жените на форумов нека си отворат посебна тема. Овде не сакам да гледам буљаши туку само цуци
Трето - баш кога ме банираа најдовте да ставате слики да ** **** *******. Море одете упм. До 10та страна заглавив. Има уште фуфи за аднување за аднување за аднување........Толку многу се насобрале на овие последни 10 страни што кога ќе ми помини банот - пак ќе ме банираат од претерано аднување
--- надополнето: 27 јули 2012 во 16:27 ---
Сега броев уште 18 имам за аднување
Пак бан ќе добијам
40 км/час е 11,11 метри во секунда. Болд при рушењето на светскиот рекорд достигнал максимална брзина од негде 44 км/час. Сигурен си дека не беше качен на скутер кога ја измери брзинава?
AHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Бог да чува за некое време колички за деца со "BREMBO" кочници ќе почнат да произведуваат ...
Имам дома една али не е стартна дизел е ако сакаш ќе ти ја продаам. 125 коња чипувана на 155... Abs+Servo+AC/KLIMA+ Има електрика на сончев покрив...
Без cruise control ништо не правимеИмам дома една али не е стартна дизел е ако сакаш ќе ти ја продаам. 125 коња чипувана на 155... Abs+Servo+AC/KLIMA+ Има електрика на сончев покрив...
Пер, шо има везе дали е црн, дали е бел, дали е жолт. Дисплеј си е дисплеј, без разлика на бојата. Да не бидеме расисти сеа за без везе. Вака беше и со Еурокремот, коа сите се тепаа белото да го јадат само...
Не се изнасмеав кој знај колку али овој па, овој па... го сватил за озбилно деМислам дека наведив дека ништо не се гледа
За магарето бре муле едно.
како точно му одговори - прав погодокАнчо е човек во години и ние, помладите, не секогаш можеме да го разбереме што сака да каже. Тоа не значи дека лупа глупости и дека трола, туку дека користи работи кои нему му се интересни и, најверојатно, му се чинат поврзани со темите. Не дека сакам да го дешифрирам, ама овој пост му се однесува на магарето, кое му наликувало на оние магариња опишани во делото на Стале Попов. Односно, дека и во Колумбија ете има нешто кое нему му наликува на Мариово.
искуство внучко-животно искуство,школо не треба,
lele kolke se smeam, lele bolna rabota !!!Еве дел од едно писмо од едно скопјанче.
„ Здраво тато и мамо....јас сум добар, се чуствувам како дома, ама не урната дома...овде добро не примија... Како се животните во зоолошка градина,како е мајмунот Мики..“
Родителите му одговориле:
„ ...мораме да те разжалостиме, но мајмунот Мики настрада. За време на земјотресот преградниот ѕид се урнал и мајмунот се нашол во шепите на пумата која го изела..“
прочитајте повеќе за земјотресот во наредните 2 години во темата Скопје„63 год.