Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Таман го пошував постот за тоа колку слабо одигра Рамирез! и слободен и гол , мораше да го избришам постот!
сега ке го пратам второ полувреме да го видам шо потинцијал има

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вчера немаше ни Т од Тика-Така.. Трчаа ко муви без глави, едино Џо Кол и Шелви што може да ги пофалам..
Е друже, ние тики-така дур развиеме има време. Свонси ја играат долго време и се навикнати на неа, не очекувајте оваа сезона да играме исто и ние, тоа ќе си дојде со тек на време.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе тибам Реновата. 1:0 тепаа. Штета, мала надеж ми дадоа дека пак ќе го гледам Ливерпул :(
--- надополнето: 26 јули 2012 во 20:43 ---

Aјде Суки, натерај го да дојде шо чекаш :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Тој некој познат МКД скаузер да не е? :)

Г

Гучи

Гостин
Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Да бе, Перо скаусерот. Не го знаеш?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.809
Таман го пошував постот за тоа колку слабо одигра Рамирез! и слободен и гол , мораше да го избришам постот!
сега ке го пратам второ полувреме да го видам шо потинцијал има
И шо заклучи?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub :нинџ:

:D Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub :нинџ:

:D Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него :)
:ROFLMAO:
Па што знам не ми се верува многу луѓе во МКД да имаат тетоважа на врат од Ливерпул

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
:ROFLMAO:
Па што знам не ми се верува многу луѓе во МКД да имаат тетоважа на врат од Ливерпул
Па и овде на форумов наш, Пеџа (ако не се лажам тој беше) го има истетовирано Ливербирдот на ногата

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.809
Дај бе сега прекинете со ова тетоваживе - овој имал на вратот, оној на челото, Петко на стапот, Трајко на газот................
Пак се враќаат шпекулациите за Рамирез. И сега ќе дојдат оние копуците и ќе речат дека тајно се работело и ништо од тоа не е вистина. :coffee:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вест Хем наводно испратиле понуда за Керол, позајмица со можност за откуп за 17 милиони. Може комотно у гз да си ги набутаат парите...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Незнам зашто веснициве го тупат кога со Рамирез или Алан може да потпишеме тек после Олимпијада, сигурно нема да се вратат ради нас туку ќе глумат мангупи е ќе дојдат пред прво коло..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.809
Незнам зашто веснициве го тупат кога со Рамирез или Алан може да потпишеме тек после Олимпијада, сигурно нема да се вратат ради нас туку ќе глумат мангупи е ќе дојдат пред прво коло..
Брат не е тоа проблем............тука се и двајцата - во Англија. Не е проблем нашите да тркнат до некој од соседните градови и да го договорат. Е сега медицински ова она не знам колку ќе биди изводливо сега да се прават. За тоа сепак ќе треба после ОИ

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Роџерс и Ливерпул изјавуваат дека работат во тајност, а на медиумите им е тешко да дознаат воопшто што работат, само заради еден факт: Ливерпул не прави ништо. Воопшто.

Kajgana Shop

На врв Bottom