Пост на кој сте се изнасмеале

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.164
Поени од реакции
25.870
Ко демек некој ги сфаќа Религија и Мистерии сериозно :icon_lol: . Треба да ги преместат у Чек дис аут.
Партиципантите таму од кои повеќето што останаа се атеисти и се мртви озбилни во докажување поента. Ко на времето Ранду кога ја прободе Касандра во една епизода и пред болниците во Скопје наредниот ден имаше цигани да даруваат крв за неа.

P.S. Темата за Хомосексуалност е новиот подфорум Религија.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
igram igri od mojata 5 godina uste so Commodore64
sea imam 29 zakluciv deka komjuterot ne e za igranje igri kolku pari i da frlev sekogas komjuterot mi bese star prvo vlagas u Options pa namaljuas rezolucija pa efecti i na kraj svacas deka so i da napravis igrata ti secka pa potoa izmislija gluvcinja opticki pa laserski pa so ovaa brzina pa so onaa brzina pa posle podloga za gluvinjata da ne lizga i se taka do nedogled

Si kupiv Xbox 360 sreca si imav televizor so A'D so bi rekle bracata i sea gi cepam najnovite igri za 380 evra imam i joystic bez zica i toa za mrdanje da ne se ulogaes kinect pustam klima i cepam vrtenje hulahop + Zenami se radue misli ce go skinem stomako ama toj si raste i si raste i taka muskarac bez stomaka kao mercedes bez znaka izvinite za srbizmot

lele ja mnogu se iznaprikazav
aj sea cao

O

Orion.

Гостин
прочитај дедо што ќе ти каже (од искуство,ти кажувам)
мора и ова да го пробаш,и ќе видиш ќе баталиш ебање,
ко ќе врвиш некаде низ бостан,ама да е попладне или приквечер,
а нели бевме овчарчиња и имавме ноже и лајца во торбиче,
(ама ти ако немаш,снајди се со било што,а понатаму лајца обавезно)
си бираш едно зрело динче,од оние жолтине и со рачката на лајцата си
отвараш една дупка на динчето,колку кавалот да влезе.
И го буташ внатре кавалот,а внатре вруќо и течно како во ѓупска путка,
а динчето тие наместено помеѓу две расчаталени гранки од лешник или дрен,на висина на кавалот.Рацете ти се горе и маваш и ТОЛКУ.
Потоа за друг пат ќе ти текне,се оптегнуваш на јонџата а динчето во раце.
Ама не завршува тука иако си завршил работа,и си го наполнил динчето.
Сега зошто е лажицата,кршиш тоа динчето и си сркаш,добро де без семето.
Рецептот беше успешен и во турско и во српско и во бугарско,сега на тебе се остава да го примениш во 21 век бидеиќи изрази желба,еве ти ја.
:pos:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ќе сака некој да ми помогне како да ги најдам админите за фејсбук за Македонија?
Се што ми треба е да ги известам дека САКАМ МОИТЕ 2 ПРОФИЛИ ДА МИ БИДАТ ВРАТЕНИ ТАМУ ИМАВ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ДОДАДАМ ОД НОВИОТ ФБ.
:vozbud::pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Во овие доцни часови од ноќта, се решив да ви ја откријам мојата тајна. Јас сум потомок на царското семејство Романови, односно правнука на Анастасија Николаевна Романова, која успеала да ја избегне трагичната судбина на нејзиното семејство и пребегнала во Пуста Брезница каде што го запознала мојот прадедо Стојан. Подоцна се венчале и се преселиле во Ракотинци и таму си живееле среќно до крајот на животот. Со оглед на моето благородничко потекло, мислам дека би било коректно од ваша страна да ми се обраќате со Ваше Височество , а не би било лошо и да станете и да се поклоните секогаш кога ќе напишам пост.
:pos:

Г

Гучи

Гостин
Сакам на жена ми со голем мерак да и го бапнам орално и анално,арно ама и кога е пијана е свесна и не дава.Кажете дали има некои апчиња со кои во исто време треба да биде будна ама несвесна за тоа што следи
И неверојатен фидбек :vozbud:

dadi i edno apce vijagra ce i go bapnes za 20 min kade i da posakas ..........
vijagra
vijagra
vijagra
vijagra

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајмунот Мики

Зоолошката градина Скопје, на 26 јули 1963 година.

Поради немање на основни услови на живот и страв од епидемии се врши евакуација на неактивното население на Скопје,поточно сите деца до 15 годишна возраст, или вкупно 105.000 илјади лица-деца.

Во цела Југославија беа времено раселени децата на Скопје.За тоа повеќе ќе пишувам во темата за Скопје „63 - сега овде се задржувам на нашата зоолошка градина.Сите ние деца на Скопје си имавме љубимци во дел од животните и со нив соживеавме. Како и тиа да не познаваа.Одевме кај големиот слон и нилскиот коњ,лавовите и белите мечки. Но мајмуните ни беа љубов наша. Уште кога ќе влезевме во зоолошка градина од врата ги влечевме родителите за раце кон кафезите кон мајмуните, го знаевме патот, а и тие како да не чекаа.Имаше стварно доста мајмуни,секакви од шимпанза до оние со голи-газови. Но ние си го сакавме најповеќе Мики. Мајмунот Мики. Разиграниот веселиот Мики.

Кога бевме по Југославија тие месеци ( јас бев во Марибор ) одвоени од родителите,нашиот контакт со нив ни беше преку писма.Телефони немаше, за посета беше далеку 1000 км.

Еве дел од едно писмо од едно скопјанче.

Здраво тато и мамо....јас сум добар, се чуствувам како дома, ама не урната дома...овде добро не примија... Како се животните во зоолошка градина,како е мајмунот Мики..“

Родителите му одговориле:

„ ...мораме да те разжалостиме, но мајмунот Мики настрада. За време на земјотресот преградниот ѕид се урнал и мајмунот се нашол во шепите на пумата која го изела..“

прочитајте повеќе за земјотресот во наредните 2 години во темата Скопје„63 год.
Mnogu e tazen postov i zal mi padna za majmunot, zamislete ja i facickata na detenceto koga procitalo ama od prva koga go citas ne mozes da ne se nasmees :pos:

P.S. Bravo cicko Anco za textovite, mozes da razmislis i za objavuvanje na kniga so svedostva (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom