Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
искуство внучко-животно искуство,школо не треба,
ЖИВОТОТ Е ШКОЛО
(А каде тоа си го прочитал,дај присети се и кажи,Лет-3 и мене ми е интересен,како да е некој дипломиран критичар-карикатурист со зборови,хуморист во душа којзнае и да те насмее)
Јас на млади години праќав во Остен,некои текстови и за чудо сите што ги праќав искачаа-пази и тогаш70-80 г. им било интересно)
Кај Acid на профил

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
lele kolke se smeam, lele bolna rabota !!!
има уште работи со мајмуниве од мое време.
Не е за овде ама да напишам.
Мислам шимпанзо беше и ја викавме Милева, излегла надвор од кафезот и земала едно бебе од детската количка и се качила на високите дрва во Ск-Зоо.Народ полно,а оваа мајмункава не го дава бебето-не го пушта.Чуварите мораа да стрелаат.
Во цело Скопје со години се збореше за ова,како и потоа за паднатиот авион во Вардар и други работи.Скопје беше град тогаш, Е сега не.
Бебето-жената сега живее во Скопје.

S

Shaman

Гостин
Мислам шимпанзо беше и ја викавме Милева, излегла надвор од кафезот и земала едно бебе од детската количка и се качила на високите дрва во Ск-Зоо.Народ полно,а оваа мајмункава не го дава бебето-не го пушта.Чуварите мораа да стрелаат.
Во цело Скопје со години се збореше за ова,како и потоа за паднатиот авион во Вардар и други работи.Скопје беше град тогаш, Е сега не.
ja ima majmunkata vo kriminalistickiot muzej vo idrizovo.
preparirana stoi na granka.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
ja ima majmunkata vo kriminalistickiot muzej vo idrizovo.
preparirana stoi na granka.
Прва пат слушам,не сум ни знаел дека постои и ваков музеј.
Ако е „слободен Влез“-може и да одам да ја видам мајмунката
скоро 50 години ја немам видено,а таа е останата на иста
возраст како што ја знам јас,а јас сум пак веќе „матор“
а да и ќе понесам во џебот,неколку нелупени кикиритки
за секој случај да не пружи рака како во ’60 -ите години.
Е Скопје беше некогаш град,во кој се познававме и со животните
од Зоолошка градина,а сега некој други „животни“ го населија градов
та не се ни познаваме ни со овие врата во врата што ми се,па макар и
најголема светска премија ми понудил сега 1,ооо.ооо.ооо.ооо.ооо.Е и т.н.
стварно не можам да ти кажам кој човек е до мене или над мене.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ако те фатам :
ОКОТО ВГИПС, ЗАБОТ НА ПАТЕРИЦА !!!!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
искуство внучко-животно искуство,школо не треба,
ЖИВОТОТ Е ШКОЛО
(А каде тоа си го прочитал,дај присети се и кажи,Лет-3 и мене ми е интересен,како да е некој дипломиран критичар-карикатурист со зборови,хуморист во душа којзнае и да те насмее)
Јас на млади години праќав во Остен,некои текстови и за чудо сите што ги праќав искачаа-пази и тогаш70-80 г. им било интересно)
А замисли нашите деца колку би биле оригинални, интересни и ентелигентни!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
овој Александар Македонски бил водач на некои македонци што благе везе немаат со овој народ македонски сегашен,тоа е факт непобитен...а за Самуиловата војска гарант имале днк поврзаност со сегашниов македонец,да стојат 14000 души и да чекаат у ред да им вадат очи...мислам..јбг...факт број два-непобитен
--- надополнето: 5 август 2012 во 14:01 ---
..
.
.
.
Потписот на http://forum.kajgana.com/members/attila.5984/

Attila

Потпис

Guys, I know Kung Fu!

S

Stivie G

Гостин
Кој чита темата за ПЛ знае.
Се изнасмеав убаво на овие 2 мислења :LOL:.
:pos:

:facepalm:

Извини вака јавно што морам да ти кажам , ама имаш сериозен здравствен проблем, не гледаш добро, ти препорачувам да си купиш очила со некој поголем диоптер додека е време;)
Јас тебе ти препорачувам да идиш на највисоката зграда која што ја имаш во градот во кој живееш и фино лепо да се фрлиш од таму и да ја спасиш цела нација.
/quote]

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Оф: бебето било машко, мој комшија, сега познат гинеколог.
Он:
фетиш ти е оградата?
не Фетиш ми е братучед :D

A

AnFem

Гостин
ОК, јавно признавам дека не го сакам човеков...

А кој не му чини-капитализмот има решение и за тоа. Ете ти го Тибет живеј таму на шака ориз и моли се, или живеј во оние комунине на Анфем без струја и вода хранејќи се од сливите што ќе паднат на земја.
... јас го обожавам!

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
И што напиша сега... Као демек ти одиш секоја недела на изложбата и концертите кои ги нема, а на фудбал брат, одиш два пати годишно и кога излегуваш од стадион се каеш што воопшто си дал 100-200 денари за инвалидиве наши.
:pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom