-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Може на сите сервери и сегде (барем кај мене) има ист лаг (70-250)
Реков без оправдувања Psy, си знаеа они колку копии ќе шитнат и дека катаљони ќе пробуваат уште одма да влезат на серверите.
Кога се веќе курнази да биде онлајн целосно синглплеерот заради аукциите (пошто нели ќе лапа Близард пари од тоа), тогаш нека си го поддржат курназот со јаки сервери, макар и појаки од Гугл. Не смее да ги правдаме, пошто лапнаа милиони од играва, ќе лапаат милиони од аукциите...
Ако веќе е тој модел на аукции, нека ја направат безпари и после нека има downtime на серверите, а да платиш 50 евра и да не можеш да играш сингл-плеер е најкатастрофалното и епик фејл нешто што може да се случи. Макар и да трае ден-два тоа, макар и саат време...
СЕ им даваат на нашиве за секои порачани 200 копии по една, затоа не носат посебно СЕ зашто не им се исплати баш многу (освен ете, по нарачки).Exacly, nema opravduvanje za toa, sakaat da bidat fakmani, neka bidat do kraj i kako shto treba. Za zal celata industrija na gameing odi kon tamu, i za single-player da mora da se ima internet, shto e mizerno i glupo, mada od nivna gledna tochka opravdadano, poshto taka si se shtitele od piraterija, gluposti.
Ok na strana toa, si ja kupiv u Petok, ne mi beshe voopshto vazno da ja iam na 15-ti, posebno zashto nemashe CE nikade, inaku bev i vo Niko i vo Jugoton vecherta, vo Niko imashe samo edna za nagradnata igra, da bide najinteresna gluposta na site prospekti koi gi dadoa za reklamiranje na launch-ot nikade ne pishuvashe deka samo maicite ke bidat dodeluvani so prashanja, se drugo, vkluchuvajki ja i CE ke bide na vlechenje na kuponite od onie koi napravile preorder na obichnata verzija, a vo Jugoton imashe isto edna ama poshteno si ja imashe eden drugar porachano i si ja kupi. Jasvecherta vo Jugoton si ja porachav, prbav i vo Niko ama mi rekoa deka nema shansi da nosat ushte CE, vo Jugoton mi vetija edna, i toa mi ja vetija za nedelava, i bash me iznenadi koga vo Petok mi se javija deka e dojdena i deka mozam da si ja zeam.
Shto se odnesuva do toa kakva e samata igra, pochnav da ja igram duri vo Sabotata, poshto vecherta bev na Avengers a posle toa bev premoren i si legnav.
Diablo 3 ako igra sama za sebe e sosema ok, ama iskreno nishto poveke od ok, vo nikoj sluchaj ne vredi tolku mnogu kolku shto se digashe prashina za nea, znam deka ja chekavme skoro desetina godini, znam deka site se u euforija deka igrata e wow, ama ne e bash taka. Znachi ke povtoram, igata e generalno dobra, nudi dosta zabava, interesna e za igranje, duri mozam da kazam deka mene lichno i me odmara, efektite se super, ama ne vredi za 3600 denari iskreno, mislam deka preterale so cenata.
Се вика Mystic и сега за сега е тргната, за да се извади играта на 15ти Мај, инаку ќе им требало уште време, како што читав. Истово важи и за PVPjewelcraft kade se izucuva ako moze nekoj da mi kaze
Aбе ја тргнале Mystic пд играва сега за сега, така читав од близард...
Наведи која игра вреди 3600, ако Diablo III не вреди.Znachi ke povtoram, igata e generalno dobra, nudi dosta zabava, interesna e za igranje, duri mozam da kazam deka mene lichno i me odmara, efektite se super, ama ne vredi za 3600 denari iskreno, mislam deka preterale so cenata.
Сака да каже, не вределе тие 3600 што ги дал, ќе си ја чекал на торентНаведи која игра вреди 3600, ако Diablo III не вреди.
Таму 50 долари, кај нас 60 евра, во англија 50 фунри...3600 се кај нас, иди види на близард официјална страна 50 долари е.
За да не те сватам погрешнко, каков Jewelcraft?jewelcraft kade se izucuva ako moze nekoj da mi kaze
Реално гледано никоја игра не вреди 3.600 денари. Сите се overpriced. Али баш заради фанбојс (WoW, CoD, Starcraft, Diablo....) игрите имаат толкава цена. Компаниите гледаат дека некои луѓе би ги дале сите пари за игра и профитираат.Наведи која игра вреди 3600, ако Diablo III не вреди.