Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za kolku vreme, ,da ne si i ti od onie samo sto ja pretrcuvaat mapata ne uzivaat vo igrata
Pa brat tvojata krntija od kompjuter ako nema moznost da raboti za Blackops togas ti imas problemi tuka.А ти ја сметаш Black Ops за најдобра игра.
![]()
Читам по страни, играва не вредела 12те години чекање? Не ги исполнила очекувањата? Може некој да пише мал ривју и да пообјасни?
Review #1
Review #2
Има уште милион вакви ривјус што даваат од 1 до 3 оцена, некој да пообјасни? Освен што Близард се money-leech компанија, како тоа и наштетува на играта?
Читам по страни, играва не вредела 12те години чекање? Не ги исполнила очекувањата? Може некој да пише мал ривју и да пообјасни?
Review #1
Review #2
Има уште милион вакви ривјус што даваат од 1 до 3 оцена, некој да пообјасни? Освен што Близард се money-leech компанија, како тоа и наштетува на играта?
Не дека ја хејтам играва (ги немам играно ниту кецот ниту двојката), ама мене ми се подоверливи user reviews. Then again: http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviewsТие се само заради серверите шо пајѓаа, ништо друго. Ако сакаш овде имаш убаво напишани reviews