Субјективна ствар. Мене не ми се свиѓа Darksiders и не би дал ни 300 денари за неа.Ne postoi igra od tipot na Diablo koja bi vredela tolku pari, ubavo shto ja spomena Skyrim koja i te kako za tie pari vredi, iako sega veke meshame mnogu raboti zashto iako Diablo 3 i Skyrim se RPG sepak se dosta razlichni, taka da generalno zemeno ako go trgneme faktorot od koj tip e igrata ima igri koi se daleku podobri od Diablo 3, eve ke kazam samo eden primer, Darksiders ja kupiv za 2500 denari, a e daaaaleku podobra od Diablo 3(pak ke povtoram ako go zanemarime faktorot na tip na igra i gi meshame zanrovite).
Darksiders e многу добра игра, ама за да видиш и направиш се што е можно, потребни ти се некои 10 саати... и толку. На диабло за да го направиш истово ти се потребни години.Ако има некој guest pass, ве молам фрлете еден навака ептен сакам да ја пробам![]()
Skyrim e само голема во смисла, многу шетање има - толку, нема ништо посебно, нема ни што да бараш, нема ни зашто да играш. Ја поминав комплетно, најдов се што е можно, направив се што е можно, а тоа што го направив ме разочара - прелесна игра која ти троши саати само за шетање, а не за забава. Карактерот сам ќе си го набилдаш и ни Господ не те тепа што значи, нема што да бараш по пештерите (пример некој уникатен оклоп).3600 шо се многу многу се ама сепак ако ја играш играта некој 300+ сати вреди да ја купиш барем јас ради тоа не ја зедов пошто не планирав да ја играм многу е сега како што спомна heisenberg да ја начекам на попуст би ја зел
За да не се зезнеш или да те зезнат, не може никој да ти ја продаде “на старо“ играва ОСВЕН ако не ти го даде и неговиот battle.net акаунт заедно со играта.Ако некој е крајно разочаран од играта и сака да ја продаде, нека ме контактира по пп , сакам да ја купам, по половна цена се разбира![]()
Реално гледано никоја игра не вреди 3.600 денари. Сите се overpriced. Али баш заради фанбојс (WoW, CoD, Starcraft, Diablo....) игрите имаат толкава цена. Компаниите гледаат дека некои луѓе би ги дале сите пари за игра и профитираат.
Ne postoi igra od tipot na Diablo koja bi vredela tolku pari, ubavo shto ja spomena Skyrim koja i te kako za tie pari vredi, iako sega veke meshame mnogu raboti zashto iako Diablo 3 i Skyrim se RPG sepak se dosta razlichni, taka da generalno zemeno ako go trgneme faktorot od koj tip e igrata ima igri koi se daleku podobri od Diablo 3, eve ke kazam samo eden primer, Darksiders ja kupiv za 2500 denari, a e daaaaleku podobra od Diablo 3(pak ke povtoram ako go zanemarime faktorot na tip na igra i gi meshame zanrovite).
Читам од сабајле многу луѓе се жалат дека акаунтот им бил хакнат откога играле Паблик. Пиши им Тикет дека акаунтот ти е хакнат, објасни им убаво. Ако е вистина големи се шансите да ти ги вратат сите ајтеми и малку помали се шансите да ти го вратат голдот, но се наедвам ке ти го вратат.Ајде аирлија, ми го хакнаа акаунтот вечерва. Играв до 7 сабајле, се логирам сега во 1 поручек.... немам ниту еден голд и сите карактери ми се голи, а гледам пишува последна партија сум играл паблик со некои 7-8 непознати луѓе
Слушам на WOW имало некоја финта да се пожалам на близард па да ми вратат нешто од нешто, на ова не знам, али ќе пробам нешто.
Им пишав одма пријава, а паблик ЈАС не сум играл од кога ја имам играва. А сабајлево се логирам и гледам дека последна игра ми била ПАБЛИК и гледам некои непознати фаци со кинески букви ми биле придружбаЧитам од сабајле многу луѓе се жалат дека акаунтот им бил хакнат откога играле Паблик. Пиши им Тикет дека акаунтот ти е хакнат, објасни им убаво. Ако е вистина големи се шансите да ти ги вратат сите ајтеми и малку помали се шансите да ти го вратат голдот, но се наедвам ке ти го вратат.
На WoW, скоро секогаш го надоместуваат хакнатиот профил. Пиши им неколку тикета и ке ти вратат се, замарај ги, ама биди културен, наивен.Тоа пали кај Близ.
Стави си Аутентикатор. Најдобро нешто за заштита од хакери. Апликацијата е бесплатна за iPhone и Android. Јас имам и сум задоволен.
Голдот и ајтемите додека левелираш не се проблем.Им пишав одма пријава, а паблик ЈАС не сум играл од кога ја имам играва. А сабајлево се логирам и гледам дека последна игра ми била ПАБЛИК и гледам некои непознати фаци со кинески букви ми биле придружба
Ќе си почекам да видам што ќе средат, ако не, јбг, другариве ќе фрлат по нешто да си го облечам херојот.
Еве ми дадоа чуда, ама не е тоа тоа.Голдот и ајтемите додека левелираш не се проблем.Ако треба можам и јас да ти фрлам 10-20к
за старт
![]()
Споредбава ти нема логика...Може да ми одговорите на прашањево, му го постаив на еден другар кој тазе ја зема диабло 3, а тој неможеше добро да ми одговори...Ништо хејтерски, само ме интересира:
Која игра повеќе вреди и зошто: LoL или Diablo 3
Преформулирано: Зошто ЛоЛ е бесплатна, а диабло 3 мора да се плати?
Значи тоа е тоа, еве баш сеа на фб ми вика сличноСпоредбава ти нема логика...
Које подобар? Ливерпул или Audi S8?
И двете игри се срање е единиот точен одговор. Inb4 mad blizzdrones.Може да ми одговорите на прашањево, му го постаив на еден другар кој тазе ја зема диабло 3, а тој неможеше добро да ми одговори...Ништо хејтерски, само ме интересира:
Која игра повеќе вреди и зошто: LoL или Diablo 3
Преформулирано: Зошто ЛоЛ е бесплатна, а диабло 3 мора да се плати?
Според мене World of Warcraft.Која игра повеќе вреди и зошто: LoL или Diablo 3