Diablo 3

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
3600 шо се многу многу се ама сепак ако ја играш играта некој 300+ сати вреди да ја купиш барем јас ради тоа не ја зедов пошто не планирав да ја играм многу е сега како што спомна heisenberg да ја начекам на попуст би ја зел

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Ne postoi igra od tipot na Diablo koja bi vredela tolku pari, ubavo shto ja spomena Skyrim koja i te kako za tie pari vredi, iako sega veke meshame mnogu raboti zashto iako Diablo 3 i Skyrim se RPG sepak se dosta razlichni, taka da generalno zemeno ako go trgneme faktorot od koj tip e igrata ima igri koi se daleku podobri od Diablo 3, eve ke kazam samo eden primer, Darksiders ja kupiv za 2500 denari, a e daaaaleku podobra od Diablo 3(pak ke povtoram ako go zanemarime faktorot na tip na igra i gi meshame zanrovite).

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Ne postoi igra od tipot na Diablo koja bi vredela tolku pari, ubavo shto ja spomena Skyrim koja i te kako za tie pari vredi, iako sega veke meshame mnogu raboti zashto iako Diablo 3 i Skyrim se RPG sepak se dosta razlichni, taka da generalno zemeno ako go trgneme faktorot od koj tip e igrata ima igri koi se daleku podobri od Diablo 3, eve ke kazam samo eden primer, Darksiders ja kupiv za 2500 denari, a e daaaaleku podobra od Diablo 3(pak ke povtoram ako go zanemarime faktorot na tip na igra i gi meshame zanrovite).
Субјективна ствар. Мене не ми се свиѓа Darksiders и не би дал ни 300 денари за неа.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ако има некој guest pass, ве молам фрлете еден навака ептен сакам да ја пробам :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако има некој guest pass, ве молам фрлете еден навака ептен сакам да ја пробам :)
Darksiders e многу добра игра, ама за да видиш и направиш се што е можно, потребни ти се некои 10 саати... и толку. На диабло за да го направиш истово ти се потребни години.

3600 шо се многу многу се ама сепак ако ја играш играта некој 300+ сати вреди да ја купиш барем јас ради тоа не ја зедов пошто не планирав да ја играм многу е сега како што спомна heisenberg да ја начекам на попуст би ја зел
Skyrim e само голема во смисла, многу шетање има - толку, нема ништо посебно, нема ни што да бараш, нема ни зашто да играш. Ја поминав комплетно, најдов се што е можно, направив се што е можно, а тоа што го направив ме разочара - прелесна игра која ти троши саати само за шетање, а не за забава. Карактерот сам ќе си го набилдаш и ни Господ не те тепа што значи, нема што да бараш по пештерите (пример некој уникатен оклоп).
--- надополнето: 22 мај 2012 во 13:43 ---
Ако некој е крајно разочаран од играта и сака да ја продаде, нека ме контактира по пп , сакам да ја купам, по половна цена се разбира :D
За да не се зезнеш или да те зезнат, не може никој да ти ја продаде “на старо“ играва ОСВЕН ако не ти го даде и неговиот battle.net акаунт заедно со играта.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:18 ---
Ајде аирлија, ми го хакнаа акаунтот вечерва. Играв до 7 сабајле, се логирам сега во 1 поручек.... немам ниту еден голд и сите карактери ми се голи, а гледам пишува последна партија сум играл паблик со некои 7-8 непознати луѓе :)

Слушам на WOW имало некоја финта да се пожалам на близард па да ми вратат нешто од нешто, на ова не знам, али ќе пробам нешто.

Член од
4 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Реално гледано никоја игра не вреди 3.600 денари. Сите се overpriced. Али баш заради фанбојс (WoW, CoD, Starcraft, Diablo....) игрите имаат толкава цена. Компаниите гледаат дека некои луѓе би ги дале сите пари за игра и профитираат.

Прашање на вкус... Мене лично Darksiders ми е срање да речеме... А Diablo сите делови ги иам изиграно и преиграно од 1-та до 3-ва (уште ја неам преиграно оваа :) ) и ми е екстра. Пак ќе речам различен вкус и тука нема ништо лошо :)...

Плус секоја игра или било кој друг тип на софтвер вреди за тие пари. Поради повеќе фактори.
И тврдам дека цената е неразумна за нас... Не и за Корејците, Американците или останата Европа кои на годишно ниво фрлаат можеби по 300-600 евра average за игри (зборам за активни гејмери)

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Ајде аирлија, ми го хакнаа акаунтот вечерва. Играв до 7 сабајле, се логирам сега во 1 поручек.... немам ниту еден голд и сите карактери ми се голи, а гледам пишува последна партија сум играл паблик со некои 7-8 непознати луѓе :)

Слушам на WOW имало некоја финта да се пожалам на близард па да ми вратат нешто од нешто, на ова не знам, али ќе пробам нешто.
Читам од сабајле многу луѓе се жалат дека акаунтот им бил хакнат откога играле Паблик. Пиши им Тикет дека акаунтот ти е хакнат, објасни им убаво. Ако е вистина големи се шансите да ти ги вратат сите ајтеми и малку помали се шансите да ти го вратат голдот, но се наедвам ке ти го вратат.
На WoW, скоро секогаш го надоместуваат хакнатиот профил. Пиши им неколку тикета и ке ти вратат се, замарај ги, ама биди културен, наивен. :) Тоа пали кај Близ.
Стави си Аутентикатор. Најдобро нешто за заштита од хакери. Апликацијата е бесплатна за iPhone и Android. Јас имам и сум задоволен.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Читам од сабајле многу луѓе се жалат дека акаунтот им бил хакнат откога играле Паблик. Пиши им Тикет дека акаунтот ти е хакнат, објасни им убаво. Ако е вистина големи се шансите да ти ги вратат сите ајтеми и малку помали се шансите да ти го вратат голдот, но се наедвам ке ти го вратат.
На WoW, скоро секогаш го надоместуваат хакнатиот профил. Пиши им неколку тикета и ке ти вратат се, замарај ги, ама биди културен, наивен. :) Тоа пали кај Близ.
Стави си Аутентикатор. Најдобро нешто за заштита од хакери. Апликацијата е бесплатна за iPhone и Android. Јас имам и сум задоволен.
Им пишав одма пријава, а паблик ЈАС не сум играл од кога ја имам играва. А сабајлево се логирам и гледам дека последна игра ми била ПАБЛИК и гледам некои непознати фаци со кинески букви ми биле придружба :)

Ќе си почекам да видам што ќе средат, ако не, јбг, другариве ќе фрлат по нешто да си го облечам херојот.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Им пишав одма пријава, а паблик ЈАС не сум играл од кога ја имам играва. А сабајлево се логирам и гледам дека последна игра ми била ПАБЛИК и гледам некои непознати фаци со кинески букви ми биле придружба :)

Ќе си почекам да видам што ќе средат, ако не, јбг, другариве ќе фрлат по нешто да си го облечам херојот.
Голдот и ајтемите додека левелираш не се проблем. :) Ако треба можам и јас да ти фрлам 10-20к :) за старт :P

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Голдот и ајтемите додека левелираш не се проблем. :) Ако треба можам и јас да ти фрлам 10-20к :) за старт :P
Еве ми дадоа чуда, ама не е тоа тоа.

Претходно правев по 800 dmg сега едвај 250 правам, ме убиваат ко ништо, а претходно немав умрено ниту еднаш да го мочам... Ќе си почнам од 0 со некој друг, додека да решат нешто овие од близард.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Може да ми одговорите на прашањево, му го постаив на еден другар кој тазе ја зема диабло 3, а тој неможеше добро да ми одговори...Ништо хејтерски, само ме интересира:

Која игра повеќе вреди и зошто: LoL или Diablo 3
Преформулирано: Зошто ЛоЛ е бесплатна, а диабло 3 мора да се плати?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може да ми одговорите на прашањево, му го постаив на еден другар кој тазе ја зема диабло 3, а тој неможеше добро да ми одговори...Ништо хејтерски, само ме интересира:

Споредбава ти нема логика...

Које подобар? Ливерпул или Audi S8?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Споредбава ти нема логика...

Које подобар? Ливерпул или Audi S8?
Значи тоа е тоа, еве баш сеа на фб ми вика слично :D Добро, сепак не се разбирам...Се надевам не ве налутив со прашањето...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.112
Поени од реакции
7.074

И двете игри се срање е единиот точен одговор. Inb4 mad blizzdrones.

Kajgana Shop

На врв Bottom