Пост на кој сте се изнасмеале

L

Lu

Гостин
Здраво гледам тука на сите им се случуваат надприродни работи, дали е тоа нормално пошто мене не ми се случуваат, дали нешто не е во ред со мене? и ако ми се случи некоја натпридродна работа што треба да правам како да реагирам?
:pos:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
секогаш апчиња пиел/а со вода, но пак затоа воопшто не сакал/а да помисли за со НОЖ да ги пие :pos::pos:

L

Lu

Гостин
tap4o напиша:
pozz prvo do site pa vaka da ve prasam kako bi mu prisle na devojka koga znaes deka taja tebe te znaj i ti ja znajs neja znajs kako se vika i taja znaj deka znajs kako se vika go znaj to i tn no ne pravis nikakov muabet nemate ni edno zdravo ama bas nistoo. kako bi mu prisle da se zapoznaeme nesto taka a da ne bi bilo glupavo so mislite ?
EPIC :pos:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Во темата Мажите прашуваат жените одговараат
Аааа темава прв пат ја гледам и случајно ми светна едно прашање-Дали обожавате комплименти? Јес да обожавате ама дали сакате да се умерени? Да ги има повеќе или помалку?
Што ке биде со машкото кое ви се допаѓа а:

1. Не ви дава воопшто комплименти
2. Ви дава премногу :icon_mrgr: Кое ке добие повеќе?
Зависи до девојката.Девојка полна со самодоверба и што знае дека изгледа најубаво од сите женски не преферира комплименти.Тие бараат дечко полн со самодоверба и со директен пристап.Знаат што сакаат и одат по тоа.Другите девојки сакаат комплименти но не премногу.Се во умерено и во моментот.Ако дадеш премногу во нејзини очи си како види го типот толку е несигурен па само дава комплименти,еден муабет неможе да сврзе.
Така и си мислев :) Барав само потврдување од вас :)
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:09 AM ---
Едит: Абе машко си бил :) Остај женските да кажат :icon_mrgr:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
31 јули 2009
Мислења
46
Поени од реакции
69
На темата Бугарски пасош - Да или не?

Јас сум убеден дека мушки и патриотски ќе издржиш и да те ебат скеој ден, ако треба нели?

--- надополнето: Oct 7, 2011 11:35 AM ---

ПА АКО ДОЈДЕ ТОЈ МОМЕНТ СИГУРНО ДЕКА КЕ ТРПАМ АМА АКО МЕ НАПУПАТ ,:tapp:А ДА ИМ СЕ НАПУПАМ ЈАС НИКОГАШ

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
http://forum.kajgana.com/threads/Што-значи-зборот-семејство-за-вас.54658/

Мислењата од фасти :pos:
--- надополнето: Oct 13, 2011 9:12 PM ---
секогаш апчиња пиел/а со вода, но пак затоа воопшто не сакал/а да помисли за со НОЖ да ги пие :pos::pos:
Хахахахахахахаххах и јас се пресмеав мајке ми

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481

Kajgana Shop

На врв Bottom