Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

Член од
8 септември 2011
Мислења
19
Поени од реакции
5
најпривлечно ????
ммммм.....
се очи ,коса, кожа (бела кожа ,црни очи и црна коса)
да биде висок ,да има мало стомаче и мускули
добар карактер и да не биде глупаВ и прост !

V

Vollstandig

Гостин
Да биди опуштена зборлеста духовита... а во физички карактеристики, колкови, гз...нозе...и нормално еблеста фаца:)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Иам гз ко на жена ебате,увек се бањам по хавајки и никад не носам фармерки ради тоа:oops:Иначе кај женска паѓам на онака мили,невини фацички тоа е ненормално:X3:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Раце, фаца да има така малце брадичка, да има став - самоуверен, да има средна килажа , ни слаб ни дебел т.е. да има телце и тоа.

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
karakterot.....mislam deka toa na site treba da ni e najprivlecno i kaj dvata pola

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
karakterot.....mislam deka toa na site treba da ni e najprivlecno i kaj dvata pola
Секогаш прво се забележувале физичките атрибути, па карактерот тек потоа. Повеќето само галамат дека е така. И како тоа карактерот е најпривлечен?

Умре тоа.. си беше еднаш едно време...
Да беше едно време, ама кое време?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
кај мене за женско секогаш најбитно било карактерот и паметот, да не биде некоја покварена, а кај машко ништо не ми е привлено не сум педер!

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
кај мене за женско секогаш најбитно било карактерот и паметот, да не биде некоја покварена, а кај машко ништо не ми е привлено не сум педер!
Темата е што ви е најСЕКСИ, најПРИВЛЕЧНО кај мажи/жени а не што е најдобро.
Навистина не можам да сватам како тоа најсекси ви е карактер на некој, се гледа карактерот, на прв поглед веднаш го приметувате карактерот...

Kajgana Shop

На врв Bottom