Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
еве јас сум патриот и не сум богат ама ги трпам мушки финансискиве проблеми не го давам газот за едно лизавче
Па точно те нареков, овчичка.Си имаш место за пасење и уживај си.На некои од нас им треба и малку духовен стимул, кој во оваа факин држава го нема.

Член од
27 септември 2011
Мислења
185
Поени од реакции
96
Ајде назад на темата,се одалечивте дури почнавте да зборите за блгарските домаќинки:pos:
.Сакале или не,тоа е, блгарите ќе го искористат секој потпис ставен на наш за вадење на блгарски пасош , во своја полза.Сите вие што сте ставиле потпис дека сте блгари за добивање на пасош,според блгарската држава сте блгарско малцинство во МК без права.И покасно ќе ве искористат како топовско месо за да ви ја блокираат татковината во ЕУ и Нато,бидејќи нали немате јазик службено,немате знаме,немате школи....Едноставно за 200-300 евра ќар при купување на кола сте се откажале од МК,и сте и поткопале иднината на народот,приајтелите,фамилијата,вашите деца...

Член од
18 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
55
Ајде са се влучам во темата да се надоврзам на Ченто...По фашистички здравје е со другите земји за да земеш нивни пасош се откажуваш од македонскиот т.е. се откажуваш од Татковината, а со тоа си уште поголем предавник зар не ???

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
еве јас сум патриот и не сум богат ама ги трпам мушки финансискиве проблеми не го давам газот за едно лизавче
Јас сум убеден дека мушки и патриотски ќе издржиш и да те ебат скеој ден, ако треба нели?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.269
Па не е .. за луѓе кои и родена мајка би продале за голф 3 и поевтина регистрација
не ми е за кола. Оваа ми е стара цела издувана ама ќе причека. Првин нешто за плац или куќа за децава.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ајде назад на темата,се одалечивте дури почнавте да зборите за блгарските домаќинки:pos:
.Сакале или не,тоа е, блгарите ќе го искористат секој потпис ставен на наш за вадење на блгарски пасош , во своја полза.Сите вие што сте ставиле потпис дека сте блгари за добивање на пасош,според блгарската држава сте блгарско малцинство во МК без права.И покасно ќе ве искористат како топовско месо за да ви ја блокираат татковината во ЕУ и Нато,бидејќи нали немате јазик службено,немате знаме,немате школи....Едноставно за 200-300 евра ќар при купување на кола сте се откажале од МК,и сте и поткопале иднината на народот,приајтелите,фамилијата,вашите деца...
Ти имаш против на некое малцинство да му се дадат права?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Па не е .. за луѓе кои и родена мајка би продале за голф 3 и поевтина регистрација
Како кој некои за голф 3, некои пак по нечија наредба и своја инфантилност ќе си ја продадат мајка си.

Ти не си меѓу првите нели?

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
Па точно те нареков, овчичка.Си имаш место за пасење и уживај си.На некои од нас им треба и малку духовен стимул, кој во оваа факин држава го нема.
погрешно си ме нарекол јас сум машко па кога би бил би бил овен со рогови а ти офчаре немој премногу духовно да стимулираш може да добиеш рогови у газ погаз ѕгаз погаз и уште се фалиш како курва сите ме ебааа ама затоа ми купија лижавче па видете ме како си го лижам и на други не давам па ако ти е до лижење дојдено повели да лижеш нешто чисто македонско :tapp: па може би ке видиш дека поубаво така духовно се стимулира па ке се предомисиш и ке посакаш да бидеш чисто крвен прав македонец на кој му го лижат лижавцето курви

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Epa dobro be koga nekoj tvrdi deka e makedonec i ja saka makedonija i saka vo makedonija da ima podobar standard da zivee poubavo otkolku sega zosto go izbira toj nacin da izvadi bg pasos ,zosto ne se trudi vo drzavava nasava da imame eu pasos pa da ide kaj saka i red mnogu drugi raboti koi ke ni go podobrat i zivotot i standardot. CEKAM ODGOVOR NA PRASANJEVO?
Еве јас немам бугарски пасош. Еве јас сакам да се потрудам во државава наша да имаме ЕУ пасош и да одам кај сакам и ред многу други работи кои ќе ни го подобрат животот и стандардот.
Е ај сега ти одговори ми. Сакам да се потрудам да придонесам. Кажи ми ти на пример што да направам? Еве ти како патриот, очигледно придонесуваш, дај кажи и јас како да придонесам да влезиме во ЕУ, да имаме подобар стандард и тн..,? ЧЕКАМ ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕВО?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Еве јас немам бугарски пасош. Еве јас сакам да се потрудам во државава наша да имаме ЕУ пасош и да одам кај сакам и ред многу други работи кои ќе ни го подобрат животот и стандардот.
Е ај сега ти одговори ми. Сакам да се потрудам да придонесам. Кажи ми ти на пример што да направам? Еве ти како патриот, очигледно придонесуваш, дај кажи и јас како да придонесам да влезиме во ЕУ, да имаме подобар стандард и тн..,? ЧЕКАМ ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕВО?
Ќе почекаш малку повеќе, не се обучени да даваат вакви одговори, барем засега;)

Член од
27 септември 2011
Мислења
185
Поени од реакции
96
погрешно си ме нарекол јас сум машко па кога би бил би бил овен со рогови а ти офчаре немој премногу духовно да стимулираш може да добиеш рогови у газ погаз ѕгаз погаз и уште се фалиш како курва сите ме ебааа ама затоа ми купија лижавче па видете ме како си го лижам и на други не давам па ако ти е до лижење дојдено повели да лижеш нешто чисто македонско :tapp:
Не наседнувајте и не им одговарајте на навредите и провокациите,тоа сакаат.Ајде да дискутираме на темата.Блгарски пасош-или не?Да се пишам блгарин,моите деца,моите родители за 100-200 евра ќар или да си останам кој сум?Да дозволам да бидам Блгарско малцинство во МК што Блгарија ќе го искористи за блокада на МК во ЕУ или не?Ајде

Член од
27 септември 2011
Мислења
185
Поени од реакции
96
А што ќе направиш ако земеш блгарски пасош?Ќе ти рипне стандардот?:pos:

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
не ми е за кола. Оваа ми е стара цела издувана ама ќе причека. Првин нешто за плац или куќа за децава.
така е РЕСПЕКТ(y)
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:35 AM ---
Јас сум убеден дека мушки и патриотски ќе издржиш и да те ебат скеој ден, ако треба нели?
ПА АКО ДОЈДЕ ТОЈ МОМЕНТ СИГУРНО ДЕКА КЕ ТРПАМ АМА АКО МЕ НАПУПАТ ,:tapp:А ДА ИМ СЕ НАПУПАМ ЈАС НИКОГАШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom