- Член од
- 2 август 2009
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 380
Бевме фаворити ама по се изгледа дека сити ке ни го лапне пред нос , даваат повеќе пари , (една од причините зошто ги мразам нив реал и компанија поради кој веке нема играч за реална цена )здраво фанови -
како не заслужува Аршавин толкава плата - ај сетете се на енфилд , ај сететесе како одлично играше на почетокот - пад во формата , јас секогаш ќе го почитувам оти во мигот кога тимов доживуваше страшни падови , дојде ко месаја го пречекаа пред стадионот ко трофеј , ме нервира понекогаш но знам дека ќе се врати во ритам - точно за со барца да ги реши сам - памтете го муабетов .
РвП - леле како само го сакам/е играчов - си мислам дека и тој не сака - па и не наградува доволно ке бидат 25 во сите конкуренции .
Вермален - жално но вистинито - да се надеваме дека ќе ни се врати кога највеќе ке ни затреба .
виган - евертон - ќе кркаат по три од нив зависи дали ќе можат да дадат - евертон против ливерпул некни покажа заби - но треба да се разигра Насри - не им се грижам -
гледам сме биле фаворити за потписот на ѕвездата на саутемптон - Чемберлејн , ама ко да ни треба некој за одбрана некој ко Кејхил - па и бек некој - Сања е казнет за во ЛШ , Ебу некако доста слабо работи на случајот , ме секира конкретно за со барца
одиме напред - веруваме во нашиот тим , веруваме во тренерот , сега е на ред тие да ја оправдаат нашата доверба во нив -
форза Арсенал !
Не дека Мексес е нешто посебно, али подобар е од некои други на пр. кои играат на таа позиција, а кои сакате да ги видете во Арсенал... Еден пр. е Самба...Бевме фаворити ама по се изгледа дека сити ке ни го лапне пред нос , даваат повеќе пари , (една од причините зошто ги мразам нив реал и компанија поради кој веке нема играч за реална цена )
Во врска со Мексес , типот е звер и само молам бога да го земат во Арсенал , мн сум импресиониран од неговата борбеност и мислам дека би бил идеално засилување.
Незнам колку беше точна информацијата ама некаде процитав дека сме биле заинтересирани за Ричард Дан од вила , нешто на што не сакам да поверувам , а ако недај боже дојде во арсенал (пу пу скраја да е ) јас штрајкувам до крај на сезона со не гледање на натпреварите
Бевме фаворити ама по се изгледа дека сити ке ни го лапне пред нос , даваат повеќе пари , (една од причините зошто ги мразам нив реал и компанија поради кој веке нема играч за реална цена )
Во врска со Мексес , типот е звер и само молам бога да го земат во Арсенал , мн сум импресиониран од неговата борбеност и мислам дека би бил идеално засилување.
Незнам колку беше точна информацијата ама некаде процитав дека сме биле заинтересирани за Ричард Дан од вила , нешто на што не сакам да поверувам , а ако недај боже дојде во арсенал (пу пу скраја да е ) јас штрајкувам до крај на сезона со не гледање на натпреварите
Подобро ќе беше да отидеше во Премиер лига на позајмица.http://www.arsenal.com/news/news-archive/jay-emmanuel-thomas-joins-cardiff-on-loan
добро е тоа за JET,ке игра за тим со големи амбиции,+ и мислам дека им е повреден Jay Bothroyd(поранешен играч на Арсенал)
Значи мислев на парите кои ќе ги добива играчот според неговот договор односно платата на детето а и немој да бидеш толку сигурен во изјавата на менаџерот , остај ти он што изјавува сигурно дека би му дошле супер милион или два повеќе со оглед на моменталната состојба на клубот.Не верувајте на глупости затоа што менаџерот на Саутемптон изјави дека парите нема да бидат клучни во зделката туку клучно ќе биде напредувањето на играчот и колку ќе добива шанса, а тоа е сигурно Арсенал, а не Саутемптон.
Мексес иако некогаш звер, е многу полабав и по склон на грешки од Скилачи така да не го сакам во тим. Дан би бил најдобар во скок во екипата, ама поим си нема со стартови и е рекордер со автоголови мислам така да ни него.
--- надополнето ---
Подобро ќе беше да отидеше во Премиер лига на позајмица.
Автоголови, бе, идиот еден... :pos2::pos2:Не дека Мексес е нешто посебно, али подобар е од некои други на пр. кои играат на таа позиција, а кои сакате да ги видете во Арсенал... Еден пр. е Самба...
Друго, Дан е убедливо чоекот со најповеке постигнати голови во историјата на Премиер Лигата... Таков играч, истрошен не ни треба, ама воопшто...
Е бе друже да си ми здрав и жив... Имавме еден таков (Туре), а и доста ми е од црнци више.. Сања и Сонг се доволни у прв тимhttp://www.guardian.co.uk/football/2011/jan/19/arsene-wenger-johan-djourou-arsenal-leeds?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29
нека не ве чуди утре да го видите Мигел и ако изигра добро не се надевајте премногу на засилување.
Инаку за Дан не го сакам што вика томи толку време не се покажал сега ќе се покажува. А за Самба најпрвин немав некое мислење али го гледав со Челзи и не ми направи чејф, џабе му е снагана кога нема памет ич.....