Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хахахах добра слика ова ко одговор дека нема фрка меѓу двајцава ,али Денилсон ептен кисела насмевка извадил....
Али ако за Денилсон најдобар голман е Алмуња, нека иде да си даде хедшот....
Иначе според мене со право си е Цеск капитен, секогаш ги мотивира играчите на терен и дава максимум на секој натпревар...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Дете до сеа не сум ти реплицирал ама сега изгледа ке морам , дај прекини да пишуваш глупости и заедно со тој твој звер ричард дан можете да се обесите, ако тој бил звер сигурно дека ке играл во некоја голема екипа во неговаа кариера а не цел живот го помина во сити (заедно со васел , и слични куртони нормално дека ќе биде капитен коа у тимот сите се неспособни не заборавај кај беше сити у негово време ) тоа дека цел живот бил капитен нема ама никаква врска со тоа што го пишуваме ние , (ајде кажи ми кај стигна ирска со него , што напрај сити со него )така да ти или не го разбираш фудбалот или ова го пишуваш онака без врска да не ти биде досадно.
БДВ Многу јаки менаџери коментираат за него , сварно екстра класа се менаџериве кој го фалат( Кевин Киген,Марк Хјуз,Стјуард Пирс психо)
Јасно е дека човекот не го бива и затоа не се труди да објасниш нешто што нема резон а тоа е дека тој е идеален за нашиот тим , ау неможам да ја замислам таа слика односно тој во дрес на арсенал.
Ти препорачувам јас да баталиш ти фудбал да пратиш , види таму ракомет одбојка ватерполо нешто слично :)))))
Абе стручњак,ШТо споредуваш 37 годишен со 30 годишен ?! Хари реднап е слаб менаџер за тебе?горан ериксон слаб е ?? ричардс слаб играч е ?? кажува дека со дан му е подобро да игра одколку со фердинанд и тери?? КОј според тебе го бива бе?? Немора да играш у јака екипа за да бидеш јак играч ! ЗНаеш колку јаки играчи има што играле по мали клубови ! Мал милион играчи има такви ! И тоа не е битно кај стигнала ирска,не зависи се од него ! КАко може еден Пандев да го праат меси а македонија 2 победи неможе да има у ГРУПИ,како може Вучинич да биде играч а Црна гора е никој и ништо,тек сеа праи нешто да влезе на европско ! Ибрахимович е играчиште па Шведска е тапа ! Немој такви моабети крш да ми праиш жити се ии после ти си се разбирал ! МИ праи моабет ако е јак зашто репрезентацијата муе слаба ! ОДи бе утепај се жити се ! Бербатов гази у англија а бугарија е селска курва !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Абе зашто се мачите да му реплицирате, има една опција да му ги скриеш постовите и готово... не гледате дека само треска зелени, Дан бил добар играч и Ричардс кажал дека бил бољи од Тери и Фердинанад :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Уствари коа ќе размислам као што кажавте претходно Дан е најдобар во една категорија, рекордер по бројот на автоголови, ако добро паметам ги имаше 3 на еден натпревар :icon_lol:

Што се однесува на капитен и такви ствари, ај кажете кој моментално би бил подобар капитен од цеск? РВП? Насри?
не не, они двајца не зборат на терен а за капитен не треба да ќутиш.. за у иднина се знае дека Вилшир ќе биде капитен го има тој менталитет и ја има дрскоста за да биде капитен

Него ај баталете тоа, искрено после најавите на Венгер дека ќе одмара играчи почнува да ме фаќа страв... ќе играат Шамак и Бендтнер напад :raz:

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Абе стручњак,ШТо споредуваш 37 годишен со 30 годишен ?! Хари реднап е слаб менаџер за тебе?горан ериксон ЗНаеш колку јаки играчи има што играле по мали клубови слаб е ?? ричардс слаб играч е ?? кажува дека со дан му е подобро да игра одколку со фердинанд и тери?? КОј според тебе го бива бе?? Немора да играш у јака екипа за да бидеш јак играч ! ! Мал милион играчи има такви ! И тоа не е битно кај стигнала ирска,не зависи се од него ! КАко може еден Пандев да го праат меси а македонија 2 победи неможе да има у ГРУПИ,како може Вучинич да биде играч а Црна гора е никој и ништо,тек сеа праи нешто да влезе на европско ! Ибрахимович е играчиште па Шведска е тапа ! Немој такви моабети крш да ми праиш жити се ии после ти си се разбирал ! МИ праи моабет ако е јак зашто репрезентацијата муе слаба ! ОДи бе утепај се жити се ! Бербатов гази у англија а бугарија е селска курва !
Абе слепец изгледа сварно си ти далеку од фудбалов,
во врска со болдираново ајде кажи ми кој од овие играчи игра во мал клуб , без разлика што репрезентацијата му е катастрофа и не се фаќај за репрезентација затоа што кур ме заболе до кај стигнала ирска со него , кажи ми ти што има постигнато у кариера тој слепец дан , освен што цел живот игра во просечни екипи што значи да го бивало би играл во некоја голема екипа. Како прво е мн спор , како второ често му се случуваат киксови , како трето влага во дуел бескомпромисно што значи секој 2 старт му е жолт/црвен картон , плус мн е нервозен итн.итн , за мене доволни факти тој да не е во нашата екипа (мое мислење)
се сложувам дека има многу јаки играчи што играле во мали клубови , ама гледаш и самиот си напишал дека играле значи тоа било отскочна даска за нив а проблемот со дан е што тој цел живот е во мали клубови, и едноставно е и јасно дека не е за во голема екипа(можеби само како измена)
Во врска со тренерите кој го даваат тоа мислење за дан , немој да ми ги спомнуваш Свен Горан Ериксон , кој моментално е во 4 англиска лига (упс извини не се сетив дека напредна во кариерата сега е во чемпионшип во лестер), Кевин Киген , кој милион клубови водеше и во ниеден немаше успех односно за месец или два добиваше отказ, Марк Хјуз се виде колку е класа менаџер во Сити , одвај победуваше со виган , стоук и слични дебилски екипи а имаше милионски состав , за хари нема да коментирам бидејќи немам ни мислење за него , пофалба од овие стручњаци може само да дадам за Стјуард Пирс :)

Потсетиме кој беше тој 37 годишњакот, јас не спомнав ниеден

--- надополнето ---

Абе зашто се мачите да му реплицирате, има една опција да му ги скриеш постовите и готово... не гледате дека само треска зелени, Дан бил добар играч и Ричардс кажал дека бил бољи од Тери и Фердинанад :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Уствари коа ќе размислам као што кажавте претходно Дан е најдобар во една категорија, рекордер по бројот на автоголови, ако добро паметам ги имаше 3 на еден натпревар :icon_lol:

Што се однесува на капитен и такви ствари, ај кажете кој моментално би бил подобар капитен од цеск? РВП? Насри?
не не, они двајца не зборат на терен а за капитен не треба да ќутиш.. за у иднина се знае дека Вилшир ќе биде капитен го има тој менталитет и ја има дрскоста за да биде капитен

Него ај баталете тоа, искрено после најавите на Венгер дека ќе одмара играчи почнува да ме фаќа страв... ќе играат Шамак и Бендтнер напад :raz:
јас не реков дека цеск не треба да е капитен , сосема заслужено си е тој капитен и мислам дека е најдобро решение , јас сакав да кажам дека не е премногу наметлив , некако ми е премногу тивок , капитен ама ко да не е капитен , ако ме сваќаш што сакам да ти кажам :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Да, може не е толку наметлив ама муабетот ми беше дека од моменталните играчи никој друг не заслужува да биде капитен, т.е. не би бил подобар капитен од него, се дур Џеки не созрее
Некако убеден сум дека Венгер го спрема уште од сеа за капитен

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Колку и да не го сакам Денилсон, сепак интервјуто во Сан било извадено од контекст. Како прво интервјуто било направено на 5ти јануари што значи дека нема врска со коментарот на Цеск по мечот со Лидс и било направено од страна на Арсенал Бразил. Зборовите биле многу испревртени од страна на Сан, нормално како и секогаш. Јас незнам како уште некој го сфаќа сериозно Сан. Цело време читам глупости од нивна страна изминатава година.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Кажвај брате, кај е опцијата, кажвај...

@Neci_coc не се замарај, молим те

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кажвај брате, кај е опцијата, кажвај...

@Neci_coc не се замарај, молим те
Контролен панел - подесувања - листа на игнорирање и додади член на кој не сакаш да му ги читаш постовите :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Контролен панел - подесувања - листа на игнорирање и додади член на кој не сакаш да му ги читаш постовите :smir:
Фала, али пак има „дупки“... На пр. ко ке му цитират јас пак го гледам неговото мислење...

Али сеедно, вака е топ...

Kajgana Shop

На врв Bottom