Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Алал да им е на спортклуб... Секоја недела по два пати си го гледам Арсенал.... Куп/ПЛ, ПЛ/Куп... Убавини... Ниту да го слушам Игорче, ниту „Сонцето во Англија е повторно на истото место“.... Коментаторите се топ..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Алал да им е на спортклуб... Секоја недела по два пати си го гледам Арсенал.... Куп/ПЛ, ПЛ/Куп... Убавини... Ниту да го слушам Игорче, ниту „Сонцето во Англија е повторно на истото место“.... Коментаторите се топ..
Ајде уште еднаш ова.Коментаторите ТОП????? хах,се зезаш брате со мене дефинитивно

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Коментаторите топ на спортклуб мислев... Бар шо ги имам јас слушано

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
SO fabre do nekade e u pravo :D

--- надополнето ---

Цццц читајте што зборите за РИЧАД ДАН ! ИГрачиште е он бе,нема тренер што не би го посакал у екипа.: ЕДен вид играч како вермален,корпулентен,јак у дуели,влага без страв,игра со глава,дава голови.. Нешто како Вермален,само што овој незнае да води топка како него и да искача со што седи у одбрана.. и плус читајте ги изјавите на МЕНГАЏЕРИ што работеле со него..

А не вие најпаметни ке бидете. Дечкото игра у Англија цел живот,цел живот капитен на Ирска и додека играше у Сити на сити беше капитен !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

--- надополнето ---

Цццц читајте што зборите за РИЧАД ДАН ! ИГрачиште е он бе,нема тренер што не би го посакал у екипа.: ЕДен вид играч како вермален,корпулентен,јак у дуели,влага без страв,игра со глава,дава голови.. Нешто како Вермален,само што овој незнае да води топка како него и да искача со што седи у одбрана.. и плус читајте ги изјавите на МЕНГАЏЕРИ што работеле со него..

А не вие најпаметни ке бидете. Дечкото игра у Англија цел живот,цел живот капитен на Ирска и додека играше у Сити на сити беше капитен !
Си слушнал за ситуација кога ќе му пројдат годините? И Кембел беше еден од најдобрите стопери, ама глеј го сега. Е таква ситуација е со Дан. Само што Дан никогаш не бил класа играч. Влафа во дуели, ама безглаво. Поради тоа и прави толку фаули и црвени. Нема да биде ништо подобар освен еден 5ти или евентуално некогаш 4ти стопер во екипата кога ќе се вратат сите повредени.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Денилсон:Фабрегас не е лидерот на Арсенал.
Бразилецот во редовите на Арсенал,не го пофали Фабрегас на прес-конференцијата денеска.Изјави дека фудбалерот се раѓа со талент за водач,но дека Фабрегас го нема тој талент:
„Фабрегас е капитен, но не и лидер. Тоа е квалитет што се раѓа со самиот човек. Да, во овој момент нас ни е потребна неко...ја таква фигура за да одиме напред. Во Арсенал нема еден лидер, ние сме колектив во кој секој си го кажува мислењето“.
23-годишникот во Арсенал,е категоричен во врска со голманите во составот.Овие недели на голот се наоѓаат Полјаците Војчеј Шчез(ж)ни и Лукаш Фабиански,но Денилсон е одлучен и вели дека Алмунија е најдобар.

На ФБ ја видов изјавава на Денилсон. Изгледа дека време е да си оди. Многу збори а и врска нема. Изгледа за Цеск тоа го збори затоа што Цеск за интервјуто со лидс спомена дека професионален играч несмее да направи таков фаул за пенал. Инаку можеби е во право дека Цеск не е баш лидер али немора да јаде трице посебно он што моментално најслаба алка е во тимот. И Алмуниа најдобар голман цццц. Нека земе и нека се утепа, сега уште повеќе ме нервира од претходно....

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27

--- надополнето ---

Дете до сеа не сум ти реплицирал ама сега изгледа ке морам , дај прекини да пишуваш глупости и заедно со тој твој звер ричард дан можете да се обесите, ако тој бил звер сигурно дека ке играл во некоја голема екипа во неговаа кариера а не цел живот го помина во сити (заедно со васел , и слични куртони нормално дека ќе биде капитен коа у тимот сите се неспособни не заборавај кај беше сити у негово време ) тоа дека цел живот бил капитен нема ама никаква врска со тоа што го пишуваме ние , (ајде кажи ми кај стигна ирска со него , што напрај сити со него )така да ти или не го разбираш фудбалот или ова го пишуваш онака без врска да не ти биде досадно.
БДВ Многу јаки менаџери коментираат за него , сварно екстра класа се менаџериве кој го фалат( Кевин Киген,Марк Хјуз,Стјуард Пирс психо)
Јасно е дека човекот не го бива и затоа не се труди да објасниш нешто што нема резон а тоа е дека тој е идеален за нашиот тим , ау неможам да ја замислам таа слика односно тој во дрес на арсенал.
Ти препорачувам јас да баталиш ти фудбал да пратиш , види таму ракомет одбојка ватерполо нешто слично :)))))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Денилсон:Фабрегас не е лидерот на Арсенал.
Бразилецот во редовите на Арсенал,не го пофали Фабрегас на прес-конференцијата денеска.Изјави дека фудбалерот се раѓа со талент за водач,но дека Фабрегас го нема тој талент:
„Фабрегас е капитен, но не и лидер. Тоа е квалитет што се раѓа со самиот човек. Да, во овој момент нас ни е потребна неко...ја таква фигура за да одиме напред. Во Арсенал нема еден лидер, ние сме колектив во кој секој си го кажува мислењето“.
23-годишникот во Арсенал,е категоричен во врска со голманите во составот.Овие недели на голот се наоѓаат Полјаците Војчеј Шчез(ж)ни и Лукаш Фабиански,но Денилсон е одлучен и вели дека Алмунија е најдобар.

На ФБ ја видов изјавава на Денилсон. Изгледа дека време е да си оди. Многу збори а и врска нема. Изгледа за Цеск тоа го збори затоа што Цеск за интервјуто со лидс спомена дека професионален играч несмее да направи таков фаул за пенал. Инаку можеби е во право дека Цеск не е баш лидер али немора да јаде трице посебно он што моментално најслаба алка е во тимот. И Алмуниа најдобар голман цццц. Нека земе и нека се утепа, сега уште повеќе ме нервира од претходно....
Денилсон сака да јаде бурек, ама и јас до некаде се сложувам, шознам јас повеќе го гледам Ван Перси или Насри како лидер, иако Цеск ни е капитен.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Денилсон сака да јаде бурек, ама и јас до некаде се сложувам, шознам јас повеќе го гледам Ван Перси или Насри како лидер, иако Цеск ни е капитен.
Да реков можеби е во право али он е последниот што треба да го каже то. Мене тоа ме нервира. Кај нас велат ем шуто ем боде. Он нека гледа он да си ја подобри играта, а за друго има кој да му ја мисли. Немора да ствара кавги во тим, или пак сака да си оди....

Инаку за мене прав лидер во екипа ќе е Вилшир, моментално е млад али ако продолжи вака дефинитивно тој е правиот човек за капитен. Поназад имав и постирано зошто....

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Де ајде и ви не зборувајте глупости Фабрегас не бил за капитен сетите се малку лани на неговите игри, и речите после дека не бил за капитен онака колку да ве потсетам против барса последните 5-8 минути играше со посериозна повреда на ногата со астон вила влева во игра за 20 минуту дава 2 гола пак се повредува и се враќа во стил дојдој видов победив , инаку сега за сега арен е за капитен понатаму кога би имало друг би сакал тоа да е Вермален толку од мене :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom