Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Роналдо колку што феноменално игра лево, толку добро игра и десно крило. Тоа е најмал проблем.
Да ама треба и да видиш која страна му одговара повеќе за шутирање...сигурно не од десно:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Еве го поздравот на Гути со навивачите :(
Да те ебам, у срце ме здрви ова. Се наежив целиот. Не лесно преболувам вакви моменти.

Едит: Гути ке го преболам доколку дечково на аватар почне повторно.:drk:

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Да те ебам, у срце ме здрви ова. Се наежив целиот. Не лесно преболувам вакви моменти.

Едит: Гути ке го преболам доколку дечково на аватар почне повторно.:drk:
А пак што ќе биде Раул кога ќе си оди...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ Ќути не збори.

Него сите со песимистички очекувања за Кака и Бензема, нека ги погледнат уште еднаш поубаво клипчињата Манга што ги постави:
Мало потсетување на двата најлоши трансфери за оваа сезона.

Да се надеваме на многу повеќе вакви моменти од нив наредната сезона.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
мераци, е смената барем ќе имаме и од центар кој голови да дава :vozbud:

Years Team Apps† (Gls)†
1999–2001 Sporting Gijón B 65 (25)
2001–2003 Sporting Gijón 80 (38)
2003–2005 Zaragoza 73 (32)
2005– Valencia CF 164 (108)
National team‡
2000–2003 Spain U21 7 (0)
2005– Spain 55 (36)

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
А пак што ќе биде Раул кога ќе си оди...
Нема да си оди бе какво одење, Раул е најголемиот човек на Реал и никогаш не би требало да си замине од клубот не треба ни да се размислува на тоа.И точка.:helou:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Многу голема грешка ќе е за Реал ако си одат и Гути и Раул, па мислам тоа се легендите на тимот, а Раул и икона на тимот. Двајцата да си заминат во еден преоден рок попогрешна политика не може да имате од тоа. Мое мислење макар и на клупа да седат би требало да имаат големо влијание околу мотивација и моралот на играчите, ама сепак највероватно Перез си знае. Сепак пишуваше дека Раул можда би одел во САД, а Гути во Фенербахче. Сепак тогаш Реал ќе остане без вистински лидери (не толку во играта колку на морален начин).

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525

Мурињо чини 8 милиони.

"Mi contrato es simple: tengo dos años más, con una cláusula que me permite salir cuando quiera".
- Мојот договор е едноставен. Имам уште две години, со клаузула која ќе ми овозможи да си заминам кога сакам.

debería abonarle a Pellegrini cinco millones de la temporada 2010-2011, la llegada de Mourinho al Bernabéu costaría 13 millones.
- Ќе треба да му се исплатат 5 милиони на Пелегрини поради раскинувањето на договорот, и со тие + 5 милиони Мурињо ќе не чини 13 милиони евра. :icon_mrgr

Целата вест:
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-mourinho-tiene-clausula-millones/dasftb/20100511dasdaiftb_40/Tes

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Мурињо чини 8 милиони.

"Mi contrato es simple: tengo dos años más, con una cláusula que me permite salir cuando quiera".
- Мојот договор е едноставен. Имам уште две години, со клаузула која ќе ми овозможи да си заминам кога сакам.

debería abonarle a Pellegrini cinco millones de la temporada 2010-2011, la llegada de Mourinho al Bernabéu costaría 13 millones.
- Ќе треба да му се исплатат 5 милиони на Пелегрини поради раскинувањето на договорот, и со тие + 5 милиони Мурињо ќе не чини 13 милиони евра. :icon_mrgr

Целата вест:
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-mourinho-tiene-clausula-millones/dasftb/20100511dasdaiftb_40/Tes
Не ми се верува за ова со Мурињо:toe: За поголемиот процент што беа да не дојде Мурињо, незнам зошто така мислат:raz: Сепак он е најдобар моментално, но нека остане МП поради тоа што повеќе го сакаат играчите.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
El Madrid asegura que Higuaín es intransferible
тоо мајсторе,дајте му сеа 5 годишен договор :)
п.с у превод значи дека реал се осигурал дека игуаин нема да направи трансфер

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
El Madrid asegura que Higuaín es intransferible
Ова е веќе добро:smir:....Меѓутоа се изначитав...бувално ИЗНАЧИТАВ коментари.КОј беа реални,кој не реални...кој со чисто мислење,а кој се омраза.И за се се согласувам......али за ова со Игуаин дека бил појак од Бензема...НЕ!И знам дека ќе добијам милион критики и милион "ти си будала"....но јас сум сигурен во тоа.Вистина Игуаин даде 25 гола,какви такви...бројката стои.Но во поглед на преглед на игра,игра со топка,дриблинг,пас,шут...Бензема може да му биде професор....најискрено.И зато би било најдобро ДВАЈЦАТА ДА ИГРААТ ЗАЕДНО НАРЕДНАТА СЕЗОНА,бидејки како шо кажав порано,ќе имаме разноврсен напад....Стрелец и фдудбалер што зане да игра со топка.Башка вршњаци се двајцата...па можеме да очеквиме БУМ од нив:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ова е веќе добро:smir:....Меѓутоа се изначитав...бувално ИЗНАЧИТАВ коментари.КОј беа реални,кој не реални...кој со чисто мислење,а кој се омраза.И за се се согласувам......али за ова со Игуаин дека бил појак од Бензема...НЕ!И знам дека ќе добијам милион критики и милион "ти си будала"....но јас сум сигурен во тоа.Вистина Игуаин даде 25 гола,какви такви...бројката стои.Но во поглед на преглед на игра,игра со топка,дриблинг,пас,шут...Бензема може да му биде професор....најискрено.И зато би било најдобро ДВАЈЦАТА ДА ИГРААТ ЗАЕДНО НАРЕДНАТА СЕЗОНА,бидејки како шо кажав порано,ќе имаме разноврсен напад....Стрелец и фдудбалер што зане да игра со топка.Башка вршњаци се двајцата...па можеме да очеквиме БУМ од нив:smir:
Со 3 ли напаѓача да се игра? Мислам дека Пелегрини нема никогаш да го употребува Роналдо како крило. Ни јас незнам зашто. Како напаѓач е добар, постигнува голови, све има за одличен напаѓач. Но, како крило е убиствен, нема никој да може да го застане.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.123
Поени од реакции
1.717
Да ама треба и да видиш која страна му одговара повеќе за шутирање...сигурно не од десно:toe:
Роналдо во Манчестер 90 % од натпреварите ги играше како десно крило, и дае 42 гола у една сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom