Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Нека си оди Бензема,Кака нема да си оди..НЕ ТРЕБА,НЕ МОРА,НЕ СМЕЕ.Каква била првата сезона на Зидан во Реал??И,не толку добра..Слична со оваа на Кака..Самиот,Зидан беше иницијатор за преселбата на Кака во Реал Мадрид,самиот изјави дека Кака ќе блесне во дресот на Реал Мадрид..
и за Бензема он беше :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А чекај бе, гледам сте запнале Игуаин како играл, а Бензема како играл. Па се сеќавате ли како играше Игуаин првите 2 сезони бе? По дрво играч немаше од него, и шо требаше да го продадат одма? Е сеа што Игуаин беше донесен за помала сума а Бензема за поголема, не е крив Бензема, Перез и управата на Лион си се договориле за таа цена и готово. Ај не дрвите со Бензема пак, ќе видите што играчиште е од наредна сезона. Игуаин дефинитивно заслужува нов договор и ќе го добие, бидите сигурни у тоа. Ама стварно претеравте, Бензема ова Бензема тоа, ако не му се свиѓа на некого немора у секој пост да го потенцира тоа. Кака многу повеќе покажа од Бензема, да...па нека го продадат и него ако е за тоа, зошто Кака да остане а Бензема да биде продаден? Ама Кака си е Кака, а Бензема нека се продаде па нека дава за друга екипа голови, нас не ни треба зошто изиграл лоша сезона. Затоа сме ние Реал и затоа титула нема да видиме уште долго со вакво размислување. Може Руни блескаше у Манчестер првите сезони а? Може даваше по 20 гола во сезона? Ама тоа е, како што кажав од такви размислувања како од навивачи така до управа, ние не уште 6, уште 10 год. нема да пројдеме 1/8 финале.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
А чекај бе, гледам сте запнале Игуаин како играл, а Бензема како играл. Па се сеќавате ли како играше Игуаин првите 2 сезони бе? По дрво играч немаше од него, и шо требаше да го продадат одма? Е сеа што Игуаин беше донесен за помала сума а Бензема за поголема, не е крив Бензема, Перез и управата на Лион си се договориле за таа цена и готово. Ај не дрвите со Бензема пак, ќе видите што играчиште е од наредна сезона. Игуаин дефинитивно заслужува нов договор и ќе го добие, бидите сигурни у тоа. Ама стварно претеравте, Бензема ова Бензема тоа, ако не му се свиѓа на некого немора у секој пост да го потенцира тоа. Кака многу повеќе покажа од Бензема, да...па нека го продадат и него ако е за тоа, зошто Кака да остане а Бензема да биде продаден? Ама Кака си е Кака, а Бензема нека се продаде па нека дава за друга екипа голови, нас не ни треба зошто изиграл лоша сезона. Затоа сме ние Реал и затоа титула нема да видиме уште долго со вакво размислување. Може Руни блескаше у Манчестер првите сезони а? Може даваше по 20 гола во сезона? Ама тоа е, како што кажав од такви размислувања како од навивачи така до управа, ние не уште 6, уште 10 год. нема да пројдеме 1/8 финале.
Тоа е тоа, се си кажа како што треба, и неам намера во наредните постови да се замарам со ваквите глупи прашања.

Браво Боби за постот. :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Бензема изигра подобро во изминативе неколку утакмици од Игуаин. Уште чекам да почне од старт, Игуаин некако изморен ми изгледа.

Договор ќе му даат, на крај на сезона.

Анкета за Мурињо, 60% се за не.

http://www.as.com/encuestas/encuesta/Encuesta-14529

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Еми нека си оди Кака, а Бенз нека остане:baeh: (шала)
Како може да го споредуваш Кака со Зидан...Зидан може да му предава уште некои 20 години на Кака за да биде како него. И тоа што Зидан прва сезона слабо играше, а после тоа ѕвер беше, немора да значи дека истото ќе се случи и со Кака сеа ( по твое следна сезона дечкото ќе прави растур ). За Бенз не брзајте дечкото ќе се докаже ќе видите сите. И неможеш да кажеш Кака изиграл подобро од Бенз или обратно, коа двајцата се камења сезонава.:kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Не лажи, 59. :pos:

Зошто ваков резултат, не знам. Мурињо е најдобар стратег моментално во целиот свет, не знам кој тим не би посакал да го има на клупа.

М, Иван, ај еден стручен коментар од тебе за оваа анкета. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Готово бегам на некое време да си ја смирам глата,сите забегавте по малу.Размислете малку и потоа пишувајте.Јас не зборам пред време туку ќе зборам на 1 Јуни.Со вакви луѓе што критикуваат за една изиграна сезона и не ценат играч што не држи 2,3 па и 15 год нигде не одиме.Се кладам дека ваква е и управата.Позз и Хала Мадрид!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не лажи, 59. :pos:

Зошто ваков резултат, не знам. Мурињо е најдобар стратег моментално во целиот свет, не знам кој тим не би посакал да го има на клупа.

М, Иван, ај еден стручен коментар од тебе за оваа анкета. :)
Јас не би сакал, мислам дека Икер не е доволно креативен за да биде плејмејкер. Пелегрини FTW

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
мислев на Кака ги спомна годините, така го сфатив :smir:
Не е битно....и така збунувачко беше...:)
Вамос Реал,знаеме дека премногу си го сакаш твојот Бенз(како што го викаш),ама јас сум повеќе за Кака..Јас не го споредив Кака со Зидан..Но,ќе чекаме следна сезона..И,инсистирам, Кака изигра подобро од Бензз оваа сезона......иако не доволно добро,како што очекував и јас и сите фанови на Реал.....:smir:

Анкетата-Мора да има едно негативно и од МП:pos::pos:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
е вакви размислувања ме нервираат, знам дека го намени баш за мене ама ти очегледно не следиш добро...
игуаин беше талентиран анонимец и донесен како втор напаѓач или десно крило и само 18 години дете буквално!!! и шо бил дрво и тогаш даваше супер придонес за анонимец и дете како него постигна 3-4 одлучувачки гола за таа титула тогаш...
а овој е третиран ко звезда бе, талентиран фудбалер млад ама прерано го удрила славата во глава, да изиграше барем една утакмица поасална од игуаин ај па да ми збориш, ама вака претеруваш и ти многу други... и да никогаш не сум го сакал и нема ни да го сакам, пошо не ми влегол во око ни во лион а тука никако а и ако вака размислуваш ни 10 години нема да поминеме 1/8 финале, не само шо беше непотребно засилување туку зазема место на сите напаѓачи од лани па дури двајца вишак станаа па и место од него во тимот ни за робен немаше кој ти и многу други се бранат и наоѓаат неоправдани причини, дека не вредел за реал
и доста веќе со тие Перез размислувања!!!

--- надополнето ---

Не е битно....и така збунувачко беше...:)
Вамос Реал,знаеме дека премногу си го сакаш твојот Бенз(како што го викаш),ама јас сум повеќе за Кака..Јас не го споредив Кака со Зидан..Но,ќе чекаме следна сезона..И,инсистирам, Кака изигра подобро од Бензз оваа сезона......иако не доволно добро,како што очекував и јас и сите фанови на Реал.....:smir:

Анкетата-Мора да има едно негативно и од МП:pos::pos:
еме со тебе сум :smir:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Бенз и Кака в година зверови ќе бидат,ќе видите.....на Бенз треба да му се даде минутажа....и би сакал да биде во тандем со Пипита и да прават растур.....Кака може да игра во средината со Роналдо......И В ГОДИНА ОДИМЕ НА 32 ТИТУЛА !!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHALA MADRID

O

ob1

Гостин
Знаете што е проблемот кај нас навивачите? Што не им даваме шанса на нашите играчи, после една одиграна слаба сезона на 21 година вие одма сакате да си иде од тимоѕ. Алооо чекајте бе има уште 3-4 години договор, дајте му шанса може ке блесне следната сезона од кај знаете. Така зборите и за Кака и за Бензема и за Гранеро и за сите што нема да изиграат добро 1-2 утакмици.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Реков непишам и ќе го одржам ветувањето само да го подржам Батистута.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom