- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Да ама треба и да видиш која страна му одговара повеќе за шутирање...сигурно не од десноРоналдо колку што феноменално игра лево, толку добро игра и десно крило. Тоа е најмал проблем.
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Да ама треба и да видиш која страна му одговара повеќе за шутирање...сигурно не од десноРоналдо колку што феноменално игра лево, толку добро игра и десно крило. Тоа е најмал проблем.
Болеше ова:kesa:
Еве го поздравот на Гути со навивачите![]()
Да те ебам, у срце ме здрви ова. Се наежив целиот. Не лесно преболувам вакви моменти.
Еве го поздравот на Гути со навивачите![]()
А пак што ќе биде Раул кога ќе си оди...Да те ебам, у срце ме здрви ова. Се наежив целиот. Не лесно преболувам вакви моменти.
Едит: Гути ке го преболам доколку дечково на аватар почне повторно.![]()
Мало потсетување на двата најлоши трансфери за оваа сезона.
Да се надеваме на многу повеќе вакви моменти од нив наредната сезона.
Нема да си оди бе какво одење, Раул е најголемиот човек на Реал и никогаш не би требало да си замине од клубот не треба ни да се размислува на тоа.И точка.:helou:А пак што ќе биде Раул кога ќе си оди...
Не ми се верува за ова со Мурињо![]()
Мурињо чини 8 милиони.
"Mi contrato es simple: tengo dos años más, con una cláusula que me permite salir cuando quiera".
- Мојот договор е едноставен. Имам уште две години, со клаузула која ќе ми овозможи да си заминам кога сакам.
debería abonarle a Pellegrini cinco millones de la temporada 2010-2011, la llegada de Mourinho al Bernabéu costaría 13 millones.
- Ќе треба да му се исплатат 5 милиони на Пелегрини поради раскинувањето на договорот, и со тие + 5 милиони Мурињо ќе не чини 13 милиони евра. :icon_mrgr
Целата вест:
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-mourinho-tiene-clausula-millones/dasftb/20100511dasdaiftb_40/Tes
тоо мајсторе,дајте му сеа 5 годишен договорEl Madrid asegura que Higuaín es intransferible
Ова е веќе добро:smir:....Меѓутоа се изначитав...бувално ИЗНАЧИТАВ коментари.КОј беа реални,кој не реални...кој со чисто мислење,а кој се омраза.И за се се согласувам......али за ова со Игуаин дека бил појак од Бензема...НЕ!И знам дека ќе добијам милион критики и милион "ти си будала"....но јас сум сигурен во тоа.Вистина Игуаин даде 25 гола,какви такви...бројката стои.Но во поглед на преглед на игра,игра со топка,дриблинг,пас,шут...Бензема може да му биде професор....најискрено.И зато би било најдобро ДВАЈЦАТА ДА ИГРААТ ЗАЕДНО НАРЕДНАТА СЕЗОНА,бидејки како шо кажав порано,ќе имаме разноврсен напад....Стрелец и фдудбалер што зане да игра со топка.Башка вршњаци се двајцата...па можеме да очеквиме БУМ од нив:smir:El Madrid asegura que Higuaín es intransferible
Со 3 ли напаѓача да се игра? Мислам дека Пелегрини нема никогаш да го употребува Роналдо како крило. Ни јас незнам зашто. Како напаѓач е добар, постигнува голови, све има за одличен напаѓач. Но, како крило е убиствен, нема никој да може да го застане.Ова е веќе добро:smir:....Меѓутоа се изначитав...бувално ИЗНАЧИТАВ коментари.КОј беа реални,кој не реални...кој со чисто мислење,а кој се омраза.И за се се согласувам......али за ова со Игуаин дека бил појак од Бензема...НЕ!И знам дека ќе добијам милион критики и милион "ти си будала"....но јас сум сигурен во тоа.Вистина Игуаин даде 25 гола,какви такви...бројката стои.Но во поглед на преглед на игра,игра со топка,дриблинг,пас,шут...Бензема може да му биде професор....најискрено.И зато би било најдобро ДВАЈЦАТА ДА ИГРААТ ЗАЕДНО НАРЕДНАТА СЕЗОНА,бидејки како шо кажав порано,ќе имаме разноврсен напад....Стрелец и фдудбалер што зане да игра со топка.Башка вршњаци се двајцата...па можеме да очеквиме БУМ од нив:smir:
Роналдо во Манчестер 90 % од натпреварите ги играше како десно крило, и дае 42 гола у една сезона.Да ама треба и да видиш која страна му одговара повеќе за шутирање...сигурно не од десно![]()