Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Знаете што е проблемот кај нас навивачите? Што не им даваме шанса на нашите играчи, после една одиграна слаба сезона на 21 година вие одма сакате да си иде од тимоѕ. Алооо чекајте бе има уште 3-4 години договор, дајте му шанса може ке блесне следната сезона од кај знаете. Така зборите и за Кака и за Бензема и за Гранеро и за сите што нема да изиграат добро 1-2 утакмици.
Со некои исклучоци..Инаку..Во Недела,може вака и ние со Каталонците да славиме..доколку нивната победа тогаш се официјализира
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6472:2010-05-10-19-07-08&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
:pos::pos::pos::pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
е вакви размислувања ме нервираат, знам дека го намени баш за мене ама ти очегледно не следиш добро...
игуаин беше талентиран анонимец и донесен како втор напаѓач или десно крило и само 18 години дете буквално!!! и шо бил дрво и тогаш даваше супер придонес за анонимец и дете како него постигна 3-4 одлучувачки гола за таа титула тогаш...
а овој е третиран ко звезда бе, талентиран фудбалер млад ама прерано го удрила славата во глава, да изиграше барем една утакмица поасална од игуаин ај па да ми збориш, ама вака претеруваш и ти многу други... и да никогаш не сум го сакал и нема ни да го сакам, пошо не ми влегол во око ни во лион а тука никако а и ако вака размислуваш ни 10 години нема да поминеме 1/8 финале, не само шо беше непотребно засилување туку зазема место на сите напаѓачи од лани па дури двајца вишак станаа па и место од него во тимот ни за робен немаше кој ти и многу други се бранат и наоѓаат неоправдани причини, дека не вредел за реал
и доста веќе со тие Перез размислувања!!!

Ахам, ние Перез размислувања. Абе не е проблем, ќе менуваме играчи секоја сезона, шо има врска. Барса за една сезона го напрае тимот, Манчестер исто, па не ние...Така иде тоа, купи 11 играчи, кој не изигра добро, наредна сезона замена одма не ќе го ебаваме.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ахам, ние Перез размислувања. Абе не е проблем, ќе менуваме играчи секоја сезона, шо има врска. Барса за една сезона го напрае тимот, Манчестер исто, па не ние...Така иде тоа, купи 11 играчи, кој не изигра добро, наредна сезона замена одма не ќе го ебаваме.
ти изгледа не гледаш шо сакав да ти кажам, и ако бев јас некој фактор,ни лани немаше да купам 7-8 играчи, и да продадам 11!!!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Епа затоа убаво пишаа повеќето...само 2-ца ни требаат лев бек и лево крило. По мое за лев бек не сум сигурен дали ни треба пошто го подржувам Арбелоа. За крило може и десно, зошто? зошто Роналдо игра феноменално како лево кирло така да не би ни требало лево туку десно кај што немаме добар играч, освен Гранеро кој е солиден (што не ми се свиѓа ама ич, а можеби ќе блесне некогаш)...

O

ob1

Гостин
Епа затоа убаво пишаа повеќето...само 2-ца ни требаат лев бек и лево крило. По мое за лев бек не сум сигурен дали ни треба пошто го подржувам Арбелоа. За крило може и десно, зошто? зошто Роналдо игра феноменално како лево кирло така да не би ни требало лево туку десно кај што немаме добар играч, освен Гранеро кој е солиден (што не ми се свиѓа ама ич, а можеби ќе блесне некогаш)...
Мора да се купи лев бек. Незнам на утакмиците кога Арбелоа игра лев бек некако ми е изгубен и несигурен дури и во напад не игра многу добро, за разлика кога игра десен бек. Значи по мое нека се купи некој лев бек или нека се форсира Марсело цело време тамо, а Арбелоа нека му биде замена на Рамос бидејки стварно Арбелоа многу добро игра како десен бек и го докажа тоа на повеке натпревари оваа сезона.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Со некои исклучоци..Инаку..Во Недела,може вака и ние со Каталонците да славиме..доколку нивната победа тогаш се официјализира
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6472:2010-05-10-19-07-08&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
:pos::pos::pos::pos:
:pos2: :pos2: :pos2:
E ова е јако до коска !!!! хахаахаха

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Мало потсетување на двата најлоши трансфери за оваа сезона.

Да се надеваме на многу повеќе вакви моменти од нив наредната сезона.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не е битно....и така збунувачко беше...:)
Вамос Реал,знаеме дека премногу си го сакаш твојот Бенз(како што го викаш),ама јас сум повеќе за Кака..Јас не го споредив Кака со Зидан..Но,ќе чекаме следна сезона..И,инсистирам, Кака изигра подобро од Бензз оваа сезона......иако не доволно добро,како што очекував и јас и сите фанови на Реал.....:smir:

Анкетата-Мора да има едно негативно и од МП:pos::pos:
Не само Бенз ги заборави Хиго и Пепе:smir:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Абе не збори без врска,Раул на времето негово беше можеби најплатен,да не сакаш последниве години кога едвај 3-4 гола на сезона има да зема иста плата со Роналдо.Тешко нас:tapp:
Бензема дојде годинава,и самиот реков дека тој и уште многу други се преценети фудбалери.Зема поголема плата од Гонзало па не од Раул.А раул лани сигурно бил меѓу најплатените.Е сега не знам што од ова не ви е јасно?
Дали ти мислиш дека Раул претходно земал повеќе плата отколку сега?
Ова ти е голема утка ако го мислиш тоа :kesa:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
О,горниве видеа...Тоа е мојот човек-зборувам за Кака...Не знам како да ви објаснам,ама тој поседува посебна физичка сила,начин на кој игра,посебна механика..Таков играч не се раѓа секој ден...Може сам да го претрча теренот и да даде гол..Сам да помине низ играчите на спротивниот тим....И,еве го и аргентинскиот Кака(барем така го викаат)...Вајда и овој чичко Перез ќе го купи
http://www.time.mk/story_6475bba727_article_db482eb2e4.html

п.с-Имавме мак..писмена-Мојот идол..Пишував за Кака,при што користев литература на оној составот што беше постиран од Росонерка,во групата за Кака,и секако моја литература..Која среќа..ми донесе 5 за крај на година..Професорката беше воодушевена...Мислам дека повеќе беше изненадена од неговиот живот,и неговата верба во бога после се,батали мојот состав...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Манга свака част за клиповине......како што реков претходно,следната сезона Кака и Бенз ќе бидат зверови!!!! Само на Бенз треба да му се даде поголема минутажа.....и би било штета ако еден од овие двајца замине....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
мразам КИЧ работи како оваа флуроцентна зелена боја по дресовите :tapp:
Поарно ова него светло сината боја на домашните... така ми изгледа како гостински дрес на Челзи. Барем темно сина да стават.

Роналдо колку што феноменално игра лево, толку добро игра и десно крило. Тоа е најмал проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom