Pobarav so search i nemase... neznam zosto, edintstveno bese oglasna toa sto bese najblisku do ovaa tema :S:SИграм, ама ретко иако ми е ептен интересно.Играв порано на Play65, ама престанав, не сум веќе активен.И има ваква тема, тука.
Зашто треба да пишуваш на кирилицаPobarav so search i nemase... neznam zosto, edintstveno bese oglasna toa sto bese najblisku do ovaa tema :S:S
Зашто треба да пишуваш на кирилица
Ако пишиш Табла, прв резултат е темата.
ја сакам да научам али нема кој да ме учи...ич незнам како се игра...
(ја на него дубара, он на мене шишмиш ја него капија.....)
Вакво нешто не сум играл досега и не знам како се игра. Ке биде некој лубезен да објасни како се игра таблата?
untoachable... ajde ke praime nekoe turnirce : )
Еве и јас сум кандидат...кој сака друг нека се пријави...Ајде бе јас сум за. Не сум мастер ама колку-толку ме бива
Те чекаме да го потврдиш присуствотоГи играм сите три-многу добро
Јас сакав да ја предложам БЕЛА како место за одржување на мини турнирот али еве и друго место...појасни ми кај се наоѓа точно...во Скопје е така?Се научив летово, сосема случајно. Во куќата кај што бевме сместени, беше сместена и една моја другарка од основно, па нон стоп со нас седеше. И она знаеше табла да игра, па една вечер ми вика ај да те научам, и јас ај зашо да не. Ама само првата ја знаеше, така да само првата и ја научив На почеток се ја победував, почетничка среќа... Ама битно научив да играм, и од време на време станувам се подобра. Доста често играм, барем еднаш неделно идеме со друштво во Литл Британ кафичот кај што можеш да играш
Секогаш кога ке се преоптеретам, без исклучок...летно време по 5-6 саати дневно играм...што значи летно време ми се вртат комбинации :nesvest:Кога ќе се преоптеретам со играње табла (обично летно време) обавезно коа ќе си легнам навечер не можам да заспијам од тоа што ми се вртат комбинации у глава за табла. Му се дешава на некој друг ова?!
А да доете и ти и дечкоти...ама овој пат не до 100...признаваме :pos2:Е во табла сум махер, со дечко ми едно време бевме многу заразени од табла и игравме на 100 добиени партии и јас се разбира победив
Ама само првата ја играм, другите ме нервираат по малце.
и на hoyli board games ја играм исто.
Јас те предизвикувам..еве чекаме да потврдиш присуствотабла мммммммммм владеам ако има кандидат нека се пријави слободно :wink:
:pos2::pos2::pos2: Може, Може:pos2::pos2::pos2:кој сака да му одржам лекција
На нет сите 3 ?????Доста долго време играм табла и на нет и обично ги играм сите три ... :helou:
Тебе не те ни прашувам дали ќе присуствуваш...него да ја прашаш Орхидеа еден ден да ни го даде горниот спрат за табла а...најсериозно можеш да и спонеш...уште утре и тоа!МА ТАБЛА ЧОВЕЧЕ! That's THE GAME
Зар е проблем Само јас носам 3ца профи играчи со мене така да пазете со кого играте Маус мислам на Андреј, Томе и Мира.Тебе не те ни прашувам дали ќе присуствуваш...него да ја прашаш Орхидеа еден ден да ни го даде горниот спрат за табла а...најсериозно можеш да и спонеш...уште утре и тоа!
Хехе неможе бе...важи нема проблем...и јас ќе побарам некој таблаџија-кајганџија..Патли, Таци...Ај ќе ги зачлениме:wink:Зар е проблем Само јас носам 3ца профи играчи со мене така да пазете со кого играте Маус мислам на Андреј, Томе и Мира.
Аууу може! Ќе бидеме ептен најдобри не за друго.Хехе неможе бе...важи нема проблем...и јас ќе побарам некој таблаџија-кајганџија..Патли, Таци...Ај ќе ги зачлениме:wink:
Да во Скопје еЈас сакав да ја предложам БЕЛА како место за одржување на мини турнирот али еве и друго место...појасни ми кај се наоѓа точно...во Скопје е така?
аман те табланетот е игра за дечинја од 1 до 4 одд како ви се игра
:helou:аман те табланетот е игра за дечинја од 1 до 4 одд како ви се игра