Tabla/Backgammon

Ф

Фил Ајви

Гостин
И ја ги играм сите три ама првата ја знам најдобро.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И ја ги играм сите три ама првата ја знам најдобро.
И ја ги играм сите три ама не можам да издвојам една која најдобро ја владеам.Се зависи од среќата и треба добро да размислиш.
Среќа и памет перфектна комбинација.

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Се научив летово, сосема случајно. Во куќата кај што бевме сместени, беше сместена и една моја другарка од основно, па нон стоп со нас седеше. И она знаеше табла да игра, па една вечер ми вика ај да те научам, и јас ај зашо да не. Ама само првата ја знаеше, така да само првата и ја научив:) На почеток се ја победував, почетничка среќа...:) Ама битно научив да играм, и од време на време станувам се подобра. Доста често играм, барем еднаш неделно идеме со друштво во Литл Британ кафичот кај што можеш да играш:)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Е во табла сум махер, со дечко ми едно време бевме многу заразени од табла и игравме на 100 добиени партии и јас се разбира победив :pipi:
Ама само првата ја играм, другите ме нервираат по малце.
и на hoyli board games ја играм исто.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
табла мммммммммм владеам :) ако има кандидат нека се пријави слободно :wink:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Е во табла сум махер, со дечко ми едно време бевме многу заразени од табла и игравме на 100 добиени партии и јас се разбира победив :pipi:
Ама само првата ја играм, другите ме нервираат по малце.
и на hoyli board games ја играм исто.
И јас само првата ја играм. Најинтересна е и по едноставна.
А колку го тепаше во партии 100:99 или???:vozbud:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
јас првата, втората и третата, а имало уште многу, ама појма немам како се играат :). Инаку првата ја учев на yahoo games како се игра.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Вакво нешто не сум играл досега и не знам како се игра. Ке биде некој лубезен да објасни како се игра таблата?

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Доста долго време играм табла и на нет и обично ги играм сите три ... :helou:

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Dali e ova vaseto hobi?

Jas OBOZAVAM tabla
koga odam vo kocka na kafe so drugari sekogas "mavame" edna partija so site 3 vidovi i sekogas interesno e.

Inace vo slobodno vreme igram tabla na PLAY 65, epten dobra programa za igranje tabla so site niz celiot svet a isto taka mislam deka ima na Yahoo Games Backgammon da se igra

Kajgana Shop

На врв Bottom