Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не глеам хорори после цел вечер неможам да заспијам![]()
не глеам хорори после цел вечер неможам да заспијам![]()
еве ти Хорор и пол за тебене глеам хорори после цел вечер неможам да заспијам![]()
Од јапанските да си го поглеате вие Shutter да видите што е серење филм. Од што ми беше језив и страшен последните 2-3min не ги ни доглеав.![]()
E стварно страшен филм, секоја чест, но последните 2-3 минути се најинтересни, да си ги изгледаш.:smir:
Го имам гледано. Викаат дека шпанската верзија е подобра, ќе ја изгледам па ќе направам споредба. Quarantine не ми се допадна премногу. Cloverfield ми се допадна многу.
Cloverfield ми е некако многу акција. Quarantine шпанскиот беше чист погодок според мене.
Слично и Paranormal Activity заедно со Blair Witch Project. Ваквиот тип на снимање му даваат сосема нова насока на значењето хорор, во стил на документарци. Доста придонесува со језивост кон целата атмосфера.
4th kind уште го игнрорирам, а дома имам уште еден, Lake Mungo, кој го споредуваат со Blair Withc Project.
Зборот ми беше, ваквиот стил на снимање ми се допаѓа. А кинези мразам во било каков жанр, па така и сите хорори од нив ми се одбивни.
Cloverfield удира на акција ама во главно е терор. Сепак влегува во овој поджанр на хорори кои се прават целосно или половично во форма на документарци, се снимаат со обични камери, мобилни телефони и слично... освежување е на некој начин.
Blair Witch е крив за се...![]()
Oва треба да е фино.