Да ама така се губат и описот и ознаките...Тргни го <?php wp_head(); ?> од header.php
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама така се губат и описот и ознаките...Тргни го <?php wp_head(); ?> од header.php
Постои ли некоја опција за вордпрес од кодот да се тргнат stylesheet и scripts од плагините?
пр.
да не ги прикажува ...PHP:<script type='text/javascript' src='http://www.blablabla.mk/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/js/ajax.js?ver=3.8.9.5.649230'></script>
Фала другар!
Ми треба некоја добра magazine look wordpress тема бесплатна. Најдов многу на интернетов ама сите се премиум, ги има неколку по торенти ама не сакам да си имам проблеми после со авторски права.
Некои од премиум темите кои ми се допаѓаат:
![]()
![]()
![]()
Ми треба нешто слично на овие ама free нормално.
Zdravo
Bidejki sum prvpat na stranava i neznam dali voopsto se ima razgovarano za ova(premnogu strani ima za da gi pominam site) bi ve zamolil za edna usluga. Dali moze da mi pomogne nekoj okolu baranje na nekoj template(theme) kade sto vo header-ot na stranata ke ima opcija(kopce) da mi pokaze 2-3 jazika,zasto mi treba opcija za prevod na strana na barem 2 jazika
Fala odnapred
Povtorno jas.Mi treba predlog okolu nekoja WP theme koja bi izgledala fino i na PC i na telefon/tablet , da ne bide samo mnogu sarena i uste edno prasanje kako da dodadam nekoj widget vo header-ot (dokolku imate nekoja takva tema kade sto moze toa da se pravi,slobodno pisete).Po moznost da se temite besplatni
Fala odnapred
Kako moze da dodadam Office Word dokument vo Wordpress 3.5.1 .Citav na internet deka moze vo postarite verzii so Remote Publishing ama taa opcija ja nema veke vo 3.5.1
NextGen Gallery.Да не знаете некој plugin за ставање watermark (како слика) на слики АМА да можам да си бирам на кои слики?
NextGen Gallery.