Windows Phone Apps/Games

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Камерата е basic, што е и очекувано, некоја идеја за апликација што вади подобри сликички?

Камерата е basic, што е и очекувано, некоја идеја за апликација што вади подобри сликички?

Nokia Camera ?
И имаш lenses исто така, кога ја отвораш Нокиа камерата иди lenses... -> find more lenses.

Не пистои подобра апликација за сликање од Нокиа Камера...
Само панорамата е катастрофа се друго е одлично...

Немаш блиц на него и не отчекувај ништо спектакуларно...
Не ме сваќај погрешно но џабе ти се апликации...
Може ке добиеш добри денски слики,ама навечер :(...
Иначе нокија камерата е закон...малку е спора но тоа сега ке се промени кај 1520 и 930 со новиот деним апдејт...за 1-2 месеци..
Позз

Немаш блиц на него и не отчекувај ништо спектакуларно...
Не ме сваќај погрешно но џабе ти се апликации...
Може ке добиеш добри денски слики,ама навечер :(...
Иначе нокија камерата е закон...малку е спора но тоа сега ке се промени кај 1520 и 930 со новиот деним апдејт...за 1-2 месеци..
Позз
Па не ни очекувам за навечер.. него денски :) Уште немам префрлено слики на PC, да префрлам па ќе видиме :)

Па не ни очекувам за навечер.. него денски :) Уште немам префрлено слики на PC, да префрлам па ќе видиме :)

Дали си запознаена со onedrive и опцијата за автоматско уплоадирање на сликите на него?

Дали си запознаена со onedrive и опцијата за автоматско уплоадирање на сликите на него?
Nope. Сега за сега успеав со нормално конектирање со кабелче, и опцијата која ич не сум ја сакала ни на Андроид, Dropbox.
Ама ќе се запознаам и со Onedrive, се надевам дека е тоа брзо?

Има некој налетано на информација за тоа дали ќе се прави Football Manager Handheld 2015 за виндоус телефони?! Досега имаше само за андроид и ајфон.

Некоја добра апликација за гледање ТВ онлајн (поточно МТВ ми треба) ќе патувам а сакам една утакмица да гледам :) ???

Нели нормалното Зедге бараше да си одбереш кој модел на телефон користиш?
Не знам како да одберам модел на оваа верзија...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom