Windows Phone Apps/Games

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно ја сретнавте оваа недела низ интернетов. Еве сега тупете глава и на вашиот телефон :pos:

[DOUBLEPOST=1395132903][/DOUBLEPOST]
Другарчиња некоја Јутјуб апликација, предлог?

MetroTube дефинитивно најдобра според мене. Но се плаќа.

И топла препорака до сите, можете да си ги купувате апликацииве. 50 денари не се многу. Јас што ми треба купувам досега сум купил 5-6 апликации.

Чек, чек нешто сум пропуштил или шо е работава. После неколку дена facebook сега добивам :"Evaluation period has expired. Please buy 'Facebook'".

ВТФ? ФБ апликацијата не е бесплатна? о.О

Чек, чек нешто сум пропуштил или шо е работава. После неколку дена facebook сега добивам :"Evaluation period has expired. Please buy 'Facebook'".

ВТФ? ФБ апликацијата не е бесплатна? о.О
Што зборуваш?? Која апликација на Facebook ја користиш, официјалната што е во соработка со Microsoft е бесплатна.

Што зборуваш?? Која апликација на Facebook ја користиш, официјалната што е во соработка со Microsoft е бесплатна.

ММЕ после видов дека имало 2-3 фб апликации. Ја тргнав старава и таа што ја ставив не ми прави проблеми сега за сега...

ММЕ после видов дека имало 2-3 фб апликации. Ја тргнав старава и таа што ја ставив не ми прави проблеми сега за сега...
Си користел некоја алтернатива на facebook официјалнта што е нема никакви проблеми

некоја добра апликација за резултати (спортски) јас до сеа користев sofa score ама не сум многу задоволен некој да ми препорача некоја ?

Дали постои некаков flash player за wp ?

Последно уредено:
Здраво,имам едно прашање.се работи за xbox акаунт,и игрите што се преку него.неможам да креирам акаунт за да инсталирам одредени игри.дали има некоја можност да се направи акаунт на xbox?

Sent from my Lumia 520 using Tapatalk

Здраво,имам едно прашање.се работи за xbox акаунт,и игрите што се преку него.неможам да креирам акаунт за да инсталирам одредени игри.дали има некоја можност да се направи акаунт на xbox?

И јас го имам истиот проблем ми јавува некој ерор ама шо можиме да сториме не знам

Па како ќе ги играме игрите од иксбокс?пробав преку пц ама не бидува пошто од тел. ти кажува да креираш а тоа не е можно

Чек не сфаќам, некој игри можеш да ги играш да ги инсталираш а некој не така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom