Windows Phone Apps/Games

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Камерата е basic, што е и очекувано, некоја идеја за апликација што вади подобри сликички?

Камерата е basic, што е и очекувано, некоја идеја за апликација што вади подобри сликички?

Nokia Camera ?
И имаш lenses исто така, кога ја отвораш Нокиа камерата иди lenses... -> find more lenses.

Не пистои подобра апликација за сликање од Нокиа Камера...
Само панорамата е катастрофа се друго е одлично...

Немаш блиц на него и не отчекувај ништо спектакуларно...
Не ме сваќај погрешно но џабе ти се апликации...
Може ке добиеш добри денски слики,ама навечер :(...
Иначе нокија камерата е закон...малку е спора но тоа сега ке се промени кај 1520 и 930 со новиот деним апдејт...за 1-2 месеци..
Позз

Немаш блиц на него и не отчекувај ништо спектакуларно...
Не ме сваќај погрешно но џабе ти се апликации...
Може ке добиеш добри денски слики,ама навечер :(...
Иначе нокија камерата е закон...малку е спора но тоа сега ке се промени кај 1520 и 930 со новиот деним апдејт...за 1-2 месеци..
Позз
Па не ни очекувам за навечер.. него денски :) Уште немам префрлено слики на PC, да префрлам па ќе видиме :)

Па не ни очекувам за навечер.. него денски :) Уште немам префрлено слики на PC, да префрлам па ќе видиме :)

Дали си запознаена со onedrive и опцијата за автоматско уплоадирање на сликите на него?

Дали си запознаена со onedrive и опцијата за автоматско уплоадирање на сликите на него?
Nope. Сега за сега успеав со нормално конектирање со кабелче, и опцијата која ич не сум ја сакала ни на Андроид, Dropbox.
Ама ќе се запознаам и со Onedrive, се надевам дека е тоа брзо?

Има некој налетано на информација за тоа дали ќе се прави Football Manager Handheld 2015 за виндоус телефони?! Досега имаше само за андроид и ајфон.

Некоја добра апликација за гледање ТВ онлајн (поточно МТВ ми треба) ќе патувам а сакам една утакмица да гледам :) ???

Нели нормалното Зедге бараше да си одбереш кој модел на телефон користиш?
Не знам како да одберам модел на оваа верзија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom