- Член од
- 20 април 2012
- Мислења
- 273
- Поени од реакции
- 128
Можно е кај конкурентите да има таква опцијаНели нормалното Зедге бараше да си одбереш кој модел на телефон користиш?
Не знам како да одберам модел на оваа верзија...

Можно е кај конкурентите да има таква опцијаНели нормалното Зедге бараше да си одбереш кој модел на телефон користиш?
Не знам како да одберам модел на оваа верзија...
Кај конкурентите ич не симнував Зедге во телефон, него на нормалната страна на PC која ја користевме и пред да користиме интернет на мобилен, постоеше таа опција... сега ќе видам што ќе кажеМожно е кај конкурентите да има таква опцијаовде на WP не гледам и јас.
Не друго и само 920ката ја дава како опција за пребарување во позадините а во рингтоновите има нешто повеќе избор ..Кај конкурентите ич не симнував Зедге во телефон, него на нормалната страна на PC која ја користевме и пред да користиме интернет на мобилен, постоеше таа опција... сега ќе видам што ќе каже[DOUBLEPOST=1412697646][/DOUBLEPOST]Еве, има Select your device
http://www.zedge.net/[DOUBLEPOST=1412698275][/DOUBLEPOST]Само што нема 630ка во изборот, ама 920ка има 4.5 инчи па таа ја селектирав
![]()
Мислам дека нема ни врска со рингтоновите?Не друго и само 920ката ја дава како опција за пребарување во позадините а во рингтоновите има нешто повеќе избор ..![]()
Нема никаква врска тоа се само рингтонови од некои модели на Нокиа, а за позадината да игра улога големинита на дисплејот,резолуција.Нормално кога се крати сликата губи од квалитет.Мислам дека нема ни врска со рингтоновите?
Порано нели се даунлодираа, сега само дирекно ги поставуваш.. барем јас не сум селектирала модел на телефон за рингтонови, а за позадини треба, зашто ако е поголема сликичката него реалниот дисплеј, треба да се сече, а со тоа губи на квалитет.
Хах, мене сепак песничка ми пее, последно ми е Animals..Нема никаква врска тоа се само рингтонови од некои модели на Нокиа, а за позадината да игра улога големинита на дисплејот,резолуција.Нормално кога се крати сликата губи од квалитет.
Некој нови рингтонови од Нокиа
Хах, мене сепак песничка ми пее, последно ми е Animals..
Зошто играта уште нее во маркетот? Барам на "Search" но ми излегуват некои не официални покер игри??
Види преку овој линк погоре што е дали ќе те однесе ..Зошто играта уште нее во маркетот? Барам на "Search" но ми излегуват некои не официални покер игри??