Windows Phone Apps/Games

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Нели нормалното Зедге бараше да си одбереш кој модел на телефон користиш?
Не знам како да одберам модел на оваа верзија...
Можно е кај конкурентите да има таква опција :) овде на WP не гледам и јас.

Можно е кај конкурентите да има таква опција :) овде на WP не гледам и јас.
Кај конкурентите ич не симнував Зедге во телефон, него на нормалната страна на PC која ја користевме и пред да користиме интернет на мобилен, постоеше таа опција... сега ќе видам што ќе каже :)[DOUBLEPOST=1412697646][/DOUBLEPOST]Еве, има Select your device ;) http://www.zedge.net/[DOUBLEPOST=1412698275][/DOUBLEPOST]Само што нема 630ка во изборот, ама 920ка има 4.5 инчи па таа ја селектирав :)

Последно уредено:
Кај конкурентите ич не симнував Зедге во телефон, него на нормалната страна на PC која ја користевме и пред да користиме интернет на мобилен, постоеше таа опција... сега ќе видам што ќе каже :)[DOUBLEPOST=1412697646][/DOUBLEPOST]Еве, има Select your device ;) http://www.zedge.net/[DOUBLEPOST=1412698275][/DOUBLEPOST]Само што нема 630ка во изборот, ама 920ка има 4.5 инчи па таа ја селектирав :)
Не друго и само 920ката ја дава како опција за пребарување во позадините а во рингтоновите има нешто повеќе избор .. :)

Не друго и само 920ката ја дава како опција за пребарување во позадините а во рингтоновите има нешто повеќе избор .. :)
Мислам дека нема ни врска со рингтоновите?
Порано нели се даунлодираа, сега само дирекно ги поставуваш.. барем јас не сум селектирала модел на телефон за рингтонови, а за позадини треба, зашто ако е поголема сликичката него реалниот дисплеј, треба да се сече, а со тоа губи на квалитет.

Мислам дека нема ни врска со рингтоновите?
Порано нели се даунлодираа, сега само дирекно ги поставуваш.. барем јас не сум селектирала модел на телефон за рингтонови, а за позадини треба, зашто ако е поголема сликичката него реалниот дисплеј, треба да се сече, а со тоа губи на квалитет.
Нема никаква врска тоа се само рингтонови од некои модели на Нокиа, а за позадината да игра улога големинита на дисплејот,резолуција.Нормално кога се крати сликата губи од квалитет.
Некој нови рингтонови од Нокиа

Нема никаква врска тоа се само рингтонови од некои модели на Нокиа, а за позадината да игра улога големинита на дисплејот,резолуција.Нормално кога се крати сликата губи од квалитет.
Некој нови рингтонови од Нокиа
Хах, мене сепак песничка ми пее, последно ми е Animals..

калкулатор на 21 век
Бесплатна апликација од PhotoMath е одлична за ученици и студенти. програмата распознава математички симболи во формули, врши разни операции ...разработена е за iOS и Windows Phone, а верзијата за Android се очекува почеток на 2015 година.

Не знам дали некој веќе се израдува, ама јас сега ептенски :)

Ни фали уште Soda, ама ќе ја има и таа сигурно :zver:[DOUBLEPOST=1418439545][/DOUBLEPOST]Надежна сум дека ќе има WeHeartIt и за нас ... :(
We_Heart_It_Logo.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom