Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.778
- Поени од реакции
- 18.526
Malwarebytes вријааа false positives![]()
Сеуште е еден од најдобрите софтвери за чистење од штетници така да ок си е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Malwarebytes вријааа false positives![]()
Можеби најдобриот анти вирус во моментов, ништо не сум закачил веќе добри 10 месеци, Стај го ич не се мисли.
Наполно се согласувам со тебе, но со една забелешка - го блокира целиот систем кога се префрла поголема количина на податоци преку локална мрежа. Едноставно ги кешира податоците во RAM мероријата и не ја ослободува меморијата се додека не се префрлат податоците целосно. Од безбедносен аспект тоа е добро ги скенира темелно сите податоци но се губи на време и перформанси.
ова можеби ќе ти помогне.Денес го форматирав компјутерот и сега аеро-то не ми работи, не знам зашто, а сите апдејти за графичката ги средив. Некој да не знае да не треба уште нешто да се инсталира? :smir:
Денес го форматирав компјутерот и сега аеро-то не ми работи, не знам зашто, а сите апдејти за графичката ги средив. Некој да не знае да не треба уште нешто да се инсталира? :smir:
СИмнав превод за филм на македонски. Проблемот е што го чита со ваков фонт (¼ìíîãó ãî ñàêàì äå).
Единствено за да го прочита како што треба е BS Player.
Windows XP имаше опција во Regional and Language Option да се намести таму нешто Macedonian, за да ги чита фонтовите за превод како што треба на секој Player.
Дали и 7-ва има таква опција. Видов јас нешто, наместив Macedonian таму ама не се поправа.
Во плеерот расчепкај негде и намести да ти е Central European негде таму во Subtitle обично е таа опција. И користи GOM Player или KMPlayer
Користам GOM и прееска ја најдов опцијата, имаше таму Cyrilic, ама не отвара секакви фајлови, а еве и КМ симнав ама тоа па проблеми рпави, не се пушта плеерот.
Мене ме интересираше дали има тука таква опција, без да мора да чепка низ плеерите.
СИмнав превод за филм на македонски. Проблемот е што го чита со ваков фонт (¼ìíîãó ãî ñàêàì äå).
Единствено за да го прочита како што треба е BS Player.
Windows XP имаше опција во Regional and Language Option да се намести таму нешто Macedonian, за да ги чита фонтовите за превод како што треба на секој Player.
Дали и 7-ва има таква опција. Видов јас нешто, наместив Macedonian таму ама не се поправа.