T
Tetro
Гостин
ппДајте ми некој торент со квалитетен виндоус 7 ве молам. Фала
ппКхм , ако може и за мене ви се моља. И тука е во ред линк а може и во пп, фала.
ппДајте ми некој торент со квалитетен виндоус 7 ве молам. Фала
ппКхм , ако може и за мене ви се моља. И тука е во ред линк а може и во пп, фала.
Го користам на работа и дома, веќ година време. Немам никакви проблеми, го тестирав со усб со разни вируси, ги фаќа и брише. Пробај го, вреди како за бесплатен во склоп со 7.Дали доволно има заштита Microsoft Security Essentials го има ли некој испробано ?
Можеби најдобриот анти вирус во моментов, ништо не сум закачил веќе добри 10 месеци, Стај го ич не се мисли.Дали доволно има заштита Microsoft Security Essentials го има ли некој испробано ?
мене ми го инсталираа пред некое време(околу 1 месец) кога ми го реинсталираа windows-от и сум презадоволна, супер функционираДали доволно има заштита Microsoft Security Essentials го има ли некој испробано ?
фала чедо, иако не се замарам со репутацииMettalhammer imas reputacija od mene za ova. Nekolku strani ponazat problemot shto go pisav konecno denes go resiv i so tvojava verzija konecno i staviv kraj na makite so Vistata (iako bese licencirana) ali sedmicava fuce, primetuvam na igri online BFH na podobra grafika mi ide bez lag.
PS. samo ja instalirav 7-cata i vo System and Security mi javuva deka e Windows is activated, dali toa znaci deka e licencirana. Vo action centar vo delot za update windows namestiv Never Chek for Updates (NOT recommended) nekade procitav deka moze da se ponisti licencata so updejtot pa dal je moguce, ili so drugi zborovi sovet da trae sedmicava podolgo licencirana.
Подеси на!фала чедо, иако не се замарам со репутации
activated - значи дека ти е активирана, и ќе си работи без маки. А за лиценцирана мора да се плати.
Never Check Updates - и кај мене исто, пошто со некои апдејти може да ти ја тргне активацијата, па после да чукаш глава од ѕид.
Најдобро оптимизиран со Windows 7 нема грешка. Работи перфектно до сега други програми имале пропусти со Win 7.Можеби најдобриот анти вирус во моментов, ништо не сум закачил веќе добри 10 месеци, Стај го ич не се мисли.
Точно, Win7 64 имамНајдобро оптимизиран со Windows 7 нема грешка. Работи перфектно до сега други програми имале пропусти со Win 7.
Malwarebytes вријааа false positivesТочно, Win7 64 имам
Ако ти се верува но си Malwarebytes Anti - Malware ништо не фаќам иако работат на друг принцип, одличен антивирус, пред тоа имав Авира и Аваст, далеку се од овој најмногу заради тоа што од самите Микрософт никој не знае како да направи заштита подобро нели, они се целта најмногу искуство имаат