G
garthok
Гостин
Да, средив баш вака претходно друг хард диск имав вклучено и затоа неќешеТие алатки ги има во ДВДто од 7цата бутирај од него и терај како на видеово
Да, средив баш вака претходно друг хард диск имав вклучено и затоа неќешеТие алатки ги има во ДВДто од 7цата бутирај од него и терај како на видеово
А ти дава нешто please insert bootable device and press any key? Изгледа виндоусот ти паѓа па мора да го форматираш нов виндоус да ставиш ..Прегледај го приврзокот 120868
go vklucuvam kompjuterot i ovaa mi go pokazuva ke dojde do windows i se restartira i pak od pocetok desktopot voopsto i ne izleguva znae nekoj sto mu e na kompjuterot
Реинсталирај му виндоус ќе се среди ..da prviot pat mi izleze toa posle mu dadov restart i go nemase pa izleze ovaa Прегледај го приврзокот 120870
Daz loader 2.2.2 мислам дека е последна верзија[DOUBLEPOST=1431803563][/DOUBLEPOST]ne sum imal win7 veke nekolku godini, doma na laptopot izleze deka e piratski.
kako go aktivirate, ima uste removewat ili kako bese? barav ali sve virusi.
Daz loader 2.2.2 мислам дека е последна верзијаne sum imal win7 veke nekolku godini, doma na laptopot izleze deka e piratski.
kako go aktivirate, ima uste removewat ili kako bese? barav ali sve virusi.
Го згреши местото. Имаш Blu-Ray читач?Поздрав Дечки
Се надевам дека не го згрешив местото, зошто не ми го чита cd BD-R 25GB
Сите се исти,разликата е само плус некој сервис повеќе Ентерпрајс и Ултимате се најјаки, која сакаш ти таа одберија не губиш ништо само ненмој Starter и Home basic тие немаат аероЗдраво... да ве прашам шо мислите која 7ца е најпаметна за домашна употреба (интернетче, плескање ПЕС-15, менаџер и сл).
Windows 7 Home / Windows 7 Professional / Windows 7 Ultimate ???
Го имав Ultimate па со апгрејтов имам 10, али ич не ми се бендисвит (телефон). Ги разгледав разликите и знам дека Home е некоја поедноставна верзија шо не подржвит некој работи ко другите два, и шо е попаметно од другите два ?!?!
фалати на мислењето браткоСите се исти,разликата е само плус некој сервис повеќе Ентерпрајс и Ултимате се најјаки, која сакаш ти таа одберија не губиш ништо само ненмој Starter и Home basic тие немаат аеро