Kaде во display settings да видам дали ми го наоѓа телевизорот ?Провери во дисплеј сетингс дали ти го наоѓа телевизорот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaде во display settings да видам дали ми го наоѓа телевизорот ?Провери во дисплеј сетингс дали ти го наоѓа телевизорот.
у дебарKaде во display settings да видам дали ми го наоѓа телевизорот ?
Тоа знам ама незнам каде после таму да гледам дали ми го наоѓа телевизорот.у дебар
аман бе од 2007 си регистриран
десен клик на десктоп
Поврзи го и држи windows копчето +P оваа опција ја има уште од Windows 7Тоа знам ама незнам каде после таму да гледам дали ми го наоѓа телевизорот.
Го поврзувам и не ми дава слика никаква на телевизорот.
со ова ми се појавуваПоврзи го и држи windows копчето +P оваа опција ја има уште од Windows 7
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Епа ова ти е да го приклучиш телевизоротсо ова ми се појавува
![]()
а тоа исто може да се прави и со fn + f8
И што со ова ? Пробав сите ги сменив ама ништо пак.
Очигледно е системски фолдер или вирус.Дали 10-кава има опција некако да се намести да праам што сакам со фолдерите.
Имам фолдери, кои не можам да ги избришам. Ми бара дозвола од администратор, а акаунтот ми е тоа.
Праам ownership на фолдерот, и сите останати фолдери и фајлови во него, и пак прави проблем, error Applying seccurity, демек не може. Морам на секој посебно ownership, па да бришам. Барав по нетов, ама слабо успеа тоа што го видов и пробав.
Ми бара прво администраторска дозвола, па после дозвола од систем. Fuck off ебате.
Конкретно у случаов се работи за фолдери од типот jh23b523b4vh34, но и општо да можам, а не да ми кенка.
Кога ќе пробам да влезам во некој од сабфолдерите, ми бара администраторска дозвола, стискам ОК, и после тоа - access denied.
Очигледно е системски фолдер или вирус.
Кај се наоѓаат фолдериве?
Пробај со unlocker. http://filehippo.com/download_unlocker/
E добро де остај ги, за 50 мегабајти ли ти е?Visual C++ фолдери се, инсталација за тоа, + некои eula фајлови.
не можам да ги избришам, за џабе стојат.
E добро де остај ги, за 50 мегабајти ли ти е?
Стави го на дупликејт и ќе имаш слика.со ова ми се појавува
![]()
а тоа исто може да се прави и со fn + f8
И што со ова ? Пробав сите ги сменив ама ништо пак.
Пробав нема сликаСтави го на дупликејт и ќе имаш слика.