Атеист
Дежурен Шаман
Гледам, ти гледаш ли? Па не може 2 Дифолт да има, затоа дисејбл треба на дигитал аудио.se
Не ли гледаш дека првото му е селектирано и, Set Default му е избледено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам, ти гледаш ли? Па не може 2 Дифолт да има, затоа дисејбл треба на дигитал аудио.se
Не ли гледаш дека првото му е селектирано и, Set Default му е избледено.
Во ред софтвер стручњак не летај толку високо. Може да се направи дифолт, притоа ако имаш друго првото се тргнува и другото оди дифолт. Кај него проблемот е дека е not plugged in.Гледам, ти гледаш ли? Па не може 2 Дифолт да има, затоа дисејбл треба на дигитал аудио.
Ми бараше денеска некој апдејт да инсталира, дозволив, траеше скоро еден час, инсталиран е сега Windows 10 Pro Insider Preview Build 10565. Долу пишува evaluation copy. Пред овој апдејт немав никакви ознаки долу, го користам виндовсот долго време пред јули кога официјално го пуштија. Дали сега треба некаква активација или сам ќе се активира?
Уживај, се е во ред. Тоа ти стои како Watermark за да те "информира" дека користиш build, а не РТМ.Да, само што не се сеќавам дали и порано пишуваше Insider Preview или само беше Windows 10 Pro.
Веројатно имам нешто подесено да добивам нови верзии, кај тебе нема ли watermark?Уживај, се е во ред. Тоа ти стои како Watermark за да те "информира" дека користиш build, а не РТМ.
И јас сум инсајдер, но си седам на RTM. Ако не сакаш да ги добиваш Инсајдер Буилдите иди во Settings > Stop Insider Builds мислам дека беше...Веројатно имам нешто подесено да добивам нови верзии, кај тебе нема ли watermark?
Ќе си останеш на оној билд кој си го користел до моментот кога си стиснал Stop. Сега на РТМ си?Ќе ги прекинам со Стоп но дали ќе ме врати на РТМ или пак на некој билд? Ќе пробам сега.
Измена: морав прво со Recovery-Restore да се вратам на претходен билд, па после да ги стопирам, сега сум на Pro и се е ок. Фала.
Еве кај мене сега се инсталира тој абдејт. Леле, ако ми заебе нешто.Ми бараше денеска некој апдејт да инсталира, дозволив, траеше скоро еден час, инсталиран е сега Windows 10 Pro Insider Preview Build 10565. Долу пишува evaluation copy. Пред овој апдејт немав никакви ознаки долу, го користам виндовсот долго време пред јули кога официјално го пуштија. Дали сега треба некаква активација или сам ќе се активира?