Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Како корисна?
Ко ќе пишам име на песна да ми излезе инстантно. А не да мора да кликнам enter (search my stuff), па да пребарува прилично долго време иако се' ми е индексирано, и потоа треба да скролам надоле за да ја најдам песната.
Т.е., тоа што на Windows 7 го наоѓав за 1 секунда, овде ми требаат барем 15.

Ко ќе пишам име на песна да ми излезе инстантно. А не да мора да кликнам enter (search my stuff), па да пребарува прилично долго време иако се' ми е индексирано, и потоа треба да скролам надоле за да ја најдам песната.
Т.е., тоа што на Windows 7 го наоѓав за 1 секунда, овде ми требаат барем 15.
can confirm
затоа си се префрлив на Start8
ако нејкеш да го мењаш - ѕирни го Launchy
2те се windows 7 ниво (па и подобри)

Го покренав MediaCreation Tool x64 и си почнува да си работи до овој момент:
ist.png

Толку понатаму неќе да мрдне. Преку едно програмче го најдов клучот и при проверка откако ќе го внесам, кажува не е валиден? Жими мајка!
Виндовсот e активиран и нормално си симнува абдејти:
inst.png

:) А да ги тужам зошто не може на пиратскиот виндовс што го имам :D.

Го покренав MediaCreation Tool x64 и си почнува да си работи до овој момент:
ist.png

Толку понатаму неќе да мрдне. Преку едно програмче го најдов клучот и при проверка откако ќе го внесам, кажува не е валиден? Жими мајка!
Виндовсот e активиран и нормално си симнува абдејти:
inst.png

:) А да ги тужам зошто не може на пиратскиот виндовс што го имам :D.
Истиот, ама баш истиот проблем и кај мене. Се изнамачив, чаре не најдов. Јас искрено се откажувам веќе од ова.

Симнете ја MSDN верзијата, ако не ја најдите ќе ви шернам од onedrive. На неа има скип за кодот и ако претходно ви бил лиценциран Windows-от сам се активира.

Edit:
x64 & x86

Еве ви и Microsoft Office

Последно уредено:
Пријатели, само Clean Install, со абгрејд нема да направите ништо посебно. Максимумот од новиот ОС ќе го извлечете само со Clean Install. ;):)

Абе другар не сака нешто, еве види:
kbaqs4.png
А бе другар, ти мене ме читаш или не?
Ова цело време што се замараше до сега 100 пати ќе го реинсталираше. :facepalm:
Некогаш човек сварно не вреди да помогне.

А бе другар, ти мене ме читаш или не?
Ова цело време што се замараше до сега 100 пати ќе го реинсталираше. :facepalm:
Некогаш човек сварно не вреди да помогне.
Не викај, не ме тепај :D
Па сега правев бе формат пред некој ден, ама ставив 7ца. Ме мрзи сега нов да правам :@ Ништо, ќе си почекам малку, па после ќе правам пак.

Не викај, не ме тепај :D
Па сега правев бе формат пред некој ден, ама ставив 7ца. Ме мрзи сега нов да правам :mad: Ништо, ќе си почекам малку, па после ќе правам пак.
Значи симни си ја таа верзија што ти ја пратив. Почисто од МСНД, АМИН.
Исто 99,9% гарантирам дека со таа верзија ќе ти се апдејтова без проблем освен ако 7цата што си ја инсталирал претходно е модифицирана.
Исто ако е до код овој код го имам начекано на сите genuine windows 10 pro компјутери.
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Провери си дали 7цата ти е Ултимејт/Про, да не ти треба код за Home Edition.

Исто 99,9% гарантирам дека со таа верзија ќе ти се апдејтова без проблем освен ако 7цата што си ја инсталирал претходно е модифицирана.
Исто ако е до код овој код го имам начекано на сите genuine windows 10 pro компјутери.
Home Premium ми е 7цата :)
Можеби затоа не сакаше кодот :)

Па со активацијата може да се замара после откако ќе ја инсталира десетката. Доволно е само да направи бутабилно CD/DVD/USB и да бутира од истото. Ем ќе може да направи формат од самиот Setup кој ќе се вклучи, ем ќе си има Clean Install. Easy Job. :)

Па со активацијата може да се замара после откако ќе ја инсталира десетката. Доволно е само да направи бутабилно CD/DVD/USB и да бутира од истото. Ем ќе може да направи формат од самиот Setup кој ќе се вклучи, ем ќе си има Clean Install. Easy Job. :)
Тоа и јас го зборам. Времето потрошено на update = времето потрошено за reinstall :D

Home Premium ми е 7цата :)
Можеби затоа не сакаше кодот :)
Во овој случај ако сакаш пиратски genuine и онака ќе мораш 2 инсталации да направиш.
Реинсталирај чиста 7ка Ултимејт со ДАЗ активатор (еве ти линк од МСНД верзија).
Направи aпдејт од 7 во 10 про, и после кога и да правиш реинстал на 10ката, сама ќе ти се активира.

Ова ти го зборувам за genuine софтвер. Ако неќеш да се замараш, clean install на 10ката, ќе прочиташ некоја страна наназад кој активатор да го употребиш и то е то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom