Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам кој ѓавол ме тераше да влезам во темава а не ја гледав денешната епизода, ИНАЧЕ ИМА ВО 4 СААТ РЕПРИЗА на СИТЕЛ после оние глупи серии. Леле Тони испаднал и мојте предпоставки од најавата за 6та недела беа точни ,, ц ц ц. Ај ке се врати ,, имате малце поверење во Тонка.

Што се сеќирате бе,ќе се врати Тони во негов стил :oeoeoe:

Сакам и Марко да се врати,зашто најпедерски беа исфрлени и двајцата:smir:

Значи колку педерски ја свртија играта во корист на Касуко,нефер ги исфрлија најдобрите борци од Баханди, Марко и Тони :toe:
Да не правеа такви глупави преместувања,Касуко сега ке имаа 3 и ке се соединеа со мнозинството од Баханди.
Токму така..србиве го испосераа ова шоу..Касуко пред да ги преместат водачите на двете групи беа кажи речи со едната ного в гроб...значи тогаш кога ги заменија водачите Баханди подобро да ја изгубеа борбата за имунитет,така ќе исфрлеа еден од Никола и Бојана па во следната борба ќе им ги вратеа Марко и Гоца..се мислам дека ова го направија ради тоа што ќе дојдаше до прерано соединување па така овој Преживеан ќе траеше кратко..како и да е не е ова реално ! Инаку овие од Касуко какви личности се собрани на едно место не ми се верува..пред една недела во борбите ги немаше никаде си идеа со наведнати глави,денес нешто курајбери,се борат против жени па и во кал шлапкаат..им ебам идиотите !!

леле тони ама е глуп :)

Ај не биди дегенерик,се гледа накај го тераш муабетов, ако не си за тони не се сери молим те.

Кнез е надвор лицемер или не,досаден е,неспособен и напорен нека се ебе матер.

Ах бе Тони на какви игри беше најдобар, сега на најлесната испадна :(. Како и да е неможе да се врати само 1 од Ново Кралство, во секој " Survivor" правило е да се 10 натпреварувачи во соединувањето сега од Касуко и Баханди останаа само 8, така да 10000% сум сигурен дека 2 од Новото Кралство ќе се вратат, најголема желба би ми било да се Тони и Марко, има Касуковци гром од ведро небо да ги удри!.

ја мислам дека тони сам зе заеба, намерно го исфрли цилиндрот за да се бори против оној од касуко оти тој е лидер и нај силен па за да ја чува племето тој намерно згреши првиот пат мислеќи дека кај нив ќе биде некој по слаб и тој ќе ја победи и на тој начин ќе се израмнат по број на членови ама ако сепак остави добар впечаток освен тоа со Кнез не му требаше 100%...Јас навивам за Бојана многу јака и интелегентна е дефинитивно заслужува да биде победник...

Весна ќе се врати најверојатно пошо на шпицата ја гледаме како си истура песок на глава во некоја борба а досега таква борба не беше прикажана

^ Нема теорија Весна да се врати бе,тоа сигурно е последната битка меѓу членовите на Новото Кралство за да се вратат.Мислам дека Тони ќе се врати.:)

Ај не биди дегенерик,се гледа накај го тераш муабетов, ако не си за тони не се сери молим те.

Кнез е надвор лицемер или не,досаден е,неспособен и напорен нека се ебе матер.

не сум против тони баш ми е криво што изгуби у играта али што е глуп глуп е а и не вреѓај не биди КРЕТЕН

Се надевам дека пак ќе се врати Тони.

22_04.jpg

22_07.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom