Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Незнам кој ѓавол ме тераше да влезам во темава а не ја гледав денешната епизода, ИНАЧЕ ИМА ВО 4 СААТ РЕПРИЗА на СИТЕЛ после оние глупи серии. Леле Тони испаднал и мојте предпоставки од најавата за 6та недела беа точни ,, ц ц ц. Ај ке се врати ,, имате малце поверење во Тонка.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Што се сеќирате бе,ќе се врати Тони во негов стил :oeoeoe:

Сакам и Марко да се врати,зашто најпедерски беа исфрлени и двајцата:smir:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Значи колку педерски ја свртија играта во корист на Касуко,нефер ги исфрлија најдобрите борци од Баханди, Марко и Тони :toe:
Да не правеа такви глупави преместувања,Касуко сега ке имаа 3 и ке се соединеа со мнозинството од Баханди.
Токму така..србиве го испосераа ова шоу..Касуко пред да ги преместат водачите на двете групи беа кажи речи со едната ного в гроб...значи тогаш кога ги заменија водачите Баханди подобро да ја изгубеа борбата за имунитет,така ќе исфрлеа еден од Никола и Бојана па во следната борба ќе им ги вратеа Марко и Гоца..се мислам дека ова го направија ради тоа што ќе дојдаше до прерано соединување па така овој Преживеан ќе траеше кратко..како и да е не е ова реално ! Инаку овие од Касуко какви личности се собрани на едно место не ми се верува..пред една недела во борбите ги немаше никаде си идеа со наведнати глави,денес нешто курајбери,се борат против жени па и во кал шлапкаат..им ебам идиотите !!

P

PewDiePie

Гостин
леле тони ама е глуп :)
Ај не биди дегенерик,се гледа накај го тераш муабетов, ако не си за тони не се сери молим те.

Кнез е надвор лицемер или не,досаден е,неспособен и напорен нека се ебе матер.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Ах бе Тони на какви игри беше најдобар, сега на најлесната испадна :(. Како и да е неможе да се врати само 1 од Ново Кралство, во секој " Survivor" правило е да се 10 натпреварувачи во соединувањето сега од Касуко и Баханди останаа само 8, така да 10000% сум сигурен дека 2 од Новото Кралство ќе се вратат, најголема желба би ми било да се Тони и Марко, има Касуковци гром од ведро небо да ги удри!.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
42
Поени од реакции
0
ја мислам дека тони сам зе заеба, намерно го исфрли цилиндрот за да се бори против оној од касуко оти тој е лидер и нај силен па за да ја чува племето тој намерно згреши првиот пат мислеќи дека кај нив ќе биде некој по слаб и тој ќе ја победи и на тој начин ќе се израмнат по број на членови ама ако сепак остави добар впечаток освен тоа со Кнез не му требаше 100%...Јас навивам за Бојана многу јака и интелегентна е дефинитивно заслужува да биде победник...

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
Весна ќе се врати најверојатно пошо на шпицата ја гледаме како си истура песок на глава во некоја борба а досега таква борба не беше прикажана

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Нема теорија Весна да се врати бе,тоа сигурно е последната битка меѓу членовите на Новото Кралство за да се вратат.Мислам дека Тони ќе се врати.:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ај не биди дегенерик,се гледа накај го тераш муабетов, ако не си за тони не се сери молим те.

Кнез е надвор лицемер или не,досаден е,неспособен и напорен нека се ебе матер.
не сум против тони баш ми е криво што изгуби у играта али што е глуп глуп е а и не вреѓај не биди КРЕТЕН

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Што ви е бе, Кнеле ќе се врати :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop