Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.youtube.com/user/mixbox2010#p/u/0/oi8rn3tFGMkдајте линк од исфрлањето за видам како тоа го избациле досадниот ориз-фраер :con_lol:
Абе они така си зголемуваат популарност. Во секој од постовите на форумов се спомнува Гоца. Неа тоа и одговара, па сеа дали е за добро или лошо, тоа е друго 20.
АБе ова најавава е микс за цела недела или за наредната епизода?Ако е за цела епизода,немора да значи дека е исфрлен Тони,сигурно на племенски е изгласан некој според правилата.
Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..
Зашо у болница ?Според мене Кате и Јелена ќе плачат или затоа што една од нив ќе треба да оди,или затоа што ќе го испраќаат Тони во болница.
Зашо у болница ?
Зашо у болница ?