- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
А кој испадна синоќ? Кнез?!
Да и после отиде да брка муви:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој испадна синоќ? Кнез?!
Да и после отиде да брка муви:pos2:
Ама најзабавно ми е што ова познативе ко да не се свесни дека кад тад шоуто ќе заврши и ќе мора да се вратат на старата работа. Што се бламираат рушејќи си имиџ не ми е јасно.
Можда Кнез е егоцентрик и нападен и можда сака да се фали, али дека е лицемерен и себичен не видов никаде. Тони претера со таквата изјава и баш он искочи лицемерен, некако многу лесно го наговорија, а јас си мислев дека е ок дечко кој си држи до свое мислење. Мислам глупо е што му даде црн глас на Кнез кога сите беа договорени дека ќе гласаат за него, ја да бев на негово место ќе се воздржев од гласање и ќе го задржев гласот.
^ ???
Не ми е јасно како Тони би летал ако само кнез гласа за него
Можда Кнез е егоцентрик и нападен и можда сака да се фали, али дека е лицемерен и себичен не видов никаде. Тони претера со таквата изјава и баш он искочи лицемерен, некако многу лесно го наговорија, а јас си мислев дека е ок дечко кој си држи до свое мислење. Мислам глупо е што му даде црн глас на Кнез кога сите беа договорени дека ќе гласаат за него, ја да бев на негово место ќе се воздржев од гласање и ќе го задржев гласот.
Шо се однесува до синоќа не требаше Тони така да го наречи,барем не тој збор зашто Кнез не беше до толку.
А со најавава тотално се збунив...дали дојде обединувањето или од каде во вторник му викаат да го напушто племето,ни совет ни ништо.