Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дајте линк од исфрлањето за видам како тоа го избациле досадниот ориз-фраер :con_lol:

Според мене Кате и Јелена ќе плачат или затоа што една од нив ќе треба да оди,или затоа што ќе го испраќаат Тони во болница.

Абе како ќе ги исфрлаат Кача и Јелена кога исфрлувањето е во петок на Племенски совет.Изглеа Тони ќе биде исклучен па ќе се жали по него.Ама ко ќе се врати маме ќе им ебе.:)

so obzir na toa sto kasuko se nekako zlobno nastroeni na linkot i samo kutat najverotano ke se desi nesto vo Bahandi...ne veruvam deka ke go isfrlat Toni moze bas ke se desi toa sto velite deka ke go kasne zmija

Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..

Абе они така си зголемуваат популарност. Во секој од постовите на форумов се спомнува Гоца. Неа тоа и одговара, па сеа дали е за добро или лошо, тоа е друго 20.

Не дека некад планирав да отидам на концерт кај неа...ама па после вакво бламирање у минус се отидени шансите.
А што ми беше симпатична дури не ја видов во вакво светло, секогаш ја гледав интервјуа и се смеев. Сега веројатно ќе сменам канал кога ќе ја видам да гостува некаде.

АБе ова најавава е микс за цела недела или за наредната епизода?Ако е за цела епизода,немора да значи дека е исфрлен Тони,сигурно на племенски е изгласан некој според правилата.

АБе ова најавава е микс за цела недела или за наредната епизода?Ако е за цела епизода,немора да значи дека е исфрлен Тони,сигурно на племенски е изгласан некој според правилата.

За 6 недели или дена така нешто....

^ Најава шесте недеље пишуваше,т.е за нареднава што следи.Ако е така исфрлањето си е бидено регуларно па нема врска тоа што викаме дека ТОни ќе го исфрлат.Јас мислев да не е наредна епизода па го исфрлиле ради змија(како што се шпекулира).

Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..

Не мора да значи дека кадрите се од последователни дешавки. Може Тони и Андреј биле у игра па водителов утредента брка некого. Или обратно. Не значи дека цел клип се десил у 5 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom