Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
дајте линк од исфрлањето за видам како тоа го избациле досадниот ориз-фраер :con_lol:

P

PewDiePie

Гостин
Според мене Кате и Јелена ќе плачат или затоа што една од нив ќе треба да оди,или затоа што ќе го испраќаат Тони во болница.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе како ќе ги исфрлаат Кача и Јелена кога исфрлувањето е во петок на Племенски совет.Изглеа Тони ќе биде исклучен па ќе се жали по него.Ама ко ќе се врати маме ќе им ебе.:)

Z

Zoza

Гостин
so obzir na toa sto kasuko se nekako zlobno nastroeni na linkot i samo kutat najverotano ke se desi nesto vo Bahandi...ne veruvam deka ke go isfrlat Toni moze bas ke se desi toa sto velite deka ke go kasne zmija

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе они така си зголемуваат популарност. Во секој од постовите на форумов се спомнува Гоца. Неа тоа и одговара, па сеа дали е за добро или лошо, тоа е друго 20.
Не дека некад планирав да отидам на концерт кај неа...ама па после вакво бламирање у минус се отидени шансите.
А што ми беше симпатична дури не ја видов во вакво светло, секогаш ја гледав интервјуа и се смеев. Сега веројатно ќе сменам канал кога ќе ја видам да гостува некаде.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
АБе ова најавава е микс за цела недела или за наредната епизода?Ако е за цела епизода,немора да значи дека е исфрлен Тони,сигурно на племенски е изгласан некој според правилата.

P

PewDiePie

Гостин
АБе ова најавава е микс за цела недела или за наредната епизода?Ако е за цела епизода,немора да значи дека е исфрлен Тони,сигурно на племенски е изгласан некој според правилата.
За 6 недели или дена така нешто....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Најава шесте недеље пишуваше,т.е за нареднава што следи.Ако е така исфрлањето си е бидено регуларно па нема врска тоа што викаме дека ТОни ќе го исфрлат.Јас мислев да не е наредна епизода па го исфрлиле ради змија(како што се шпекулира).

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..
Не мора да значи дека кадрите се од последователни дешавки. Може Тони и Андреј биле у игра па водителов утредента брка некого. Или обратно. Не значи дека цел клип се десил у 5 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom