Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да не го касне Катарина !? :pos:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Можда плачењето е бидејќи го kаснува змија, а тоа Aндреј што вика за тебе survivor е завшен можда сасвим друг отпаѓа ..

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..
Ќе може некој да го постави видеото за кое се зборува да видам ? :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
И мене ме интересире од кај ви е оваа информација дека на Тони ке го каснала змија ?
Некој, да ми одговори, туку само шпекулации кревате без врска. Ке си гледаме што ке биде биде, се правате демек пред време знаел што ке се случи, и што сеа ?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Хмм, сите опции се во игра ... секој може да отпадне незнам зашто сите мислат дека право наш Тони ќе го исфрлат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Интересен коментар
Uglavnom- Ove 2 placu zato sto su se Toni i Milos izgubili u dzungli...ne ozbiljno , pisalo je i u novinama da su se 2 muska takmicara izgubila/zalutala, i da je bilo velike tenzije, cak i suza...
Tako da iskulirajte...a ispada Aleksandra...!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Интересен коментар
Uglavnom- Ove 2 placu zato sto su se Toni i Milos izgubili u dzungli...ne ozbiljno , pisalo je i u novinama da su se 2 muska takmicara izgubila/zalutala, i da je bilo velike tenzije, cak i suza...
Tako da iskulirajte...a ispada Aleksandra...!
И јас читав дека двајца се имаат загубено во џунглата во потрага по храна.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Леле овја Томче е стварно досаден, нека води Нинџа вориорс а не да коментира во среде разговор

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
И мене ептен ме нервира нинџата! Како тој Ненад од Еклскузив кога упаѓаше на Операција Триумф во гала вечерите.. Па ако мислат оти у Македонија има луѓе што не разбират српски нека саат превод, а не сеа едно исто 2 пати го слушаме, а притоа пропуштаме еден дел од разговорите.. На пример не разбрав убаво што кажуваше Кача за Тони... Ептен е заникаде...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ми ги потече а немам игла. Абе нема тој осет за вакви работи, него само за Нинџа Вориорс го бива и за глупави емисии. Мисли дека исто е ова како нинџа да се заебава....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom